El Rodibook 2017 es consolida, un any més, com l’esdeveniment no competitiu de l’any

Dimarts, 05 de Setembre del 2017
Esdeveniments

750 motos van recórrer els 760 km del recorregut d’aquest any en una ruta marcada per ports de muntanya.


La sexta edició del Rodibook, sota el nom de “Pirineus Atlàntics”, arrencava el passat cap de setmana a Viella, la Vall d’Aran. 750 motos es van reunir al pàrquing de l’antic quartal militar disposades a gaudir d’un dels esdeveniments motoristes no-competitius més esperats de l’any al país.

L’esdeveniment començava el divendres dia 1, jornada de verificacions tècniques i administratives. Després es va procedir al briefing, durant el qual els participants van conèixer per quines carreteres passaria el Rodibook. Durant tot el dia es va habilitar un petit espai per ensenyar als novells el funcionament del roadbook, el llibre de ruta amb el què els motards realitzen la ruta cada any. Participants d’Espanya, França, Andorra i Portugal, molts d’ells repetidors, no van voler perdre’s la reunió.

Les primeres motos van sortir a les 6:15h. Molt fred, però també molta emoció. Conductors i acompanyants van passar per un total de 7 parades fins a finalitzar el recorregut en el mateix punt de sortida. Abans d’arribar, els motards van realitzar una parada a la ciutadella de Jaca, lloc escollit pel dinar d’aquest any.

L’esdeveniment, organitzat per Rodi Motor Services, va comptar amb col·laboradors molt especials, com les marques KTM i Husqvarna, així com amb l’ajuda incondicional d’Ara Lleida i l’Ajuntament de Viella. A ells els dediquem aquestes línies, i aprofitem per agrair-los de tot cor la seva participació en l’edició d’aquet any. Sense vosaltres, no hauria pogut anar tan bé.

Gràcies a tots els que heu participar al Rodibook: Pirineus Atlàntics!

PUJA