RODI engega una campanya solidària amb el banc d’aliments

Dilluns, 06 de Novembre del 2017
Esdeveniments

Del 6 al 12 de novembre, «Fes créixer la gota d’oli» i participa en la gran recollida d’oli d’oliva amb RODI MOTOR SERVICES.

oli solidari

Coincidint amb la gran recollida d’aliments organitzada pels bancs d’aliments de tot el territori, des de RODI MOTOR SERVICES volem ajudar a incrementar la recaptació d’aliments amb una campanya solidària i un dels productes més bàsics de la nostra alimentació: l’oli d’oliva.

L’oli d’oliva és un producte de primeríssima necessitat que, degut al seu preu elevat, no acostuma a abundar en les donacions habituals que reben els bancs d’aliments. Per aquest motiu,  RODI vol contribuir a aquesta situació amb la recollida selectiva d’aquest ingredient bàsic per a les nostres cuines, del qual en aquests moments els bancs d’aliments es troben en situació deficitària.

RODI farà una crida a la generositat dels ciutadans i dels seus clients perquè donin un litre d’oli d’oliva; a canvi, RODI els recompensarà amb cinc litres d’oli lubricant per al seu vehicle.

Amb aquest gest solidari es pretén que els ciutadans ajudin generosament els bancs d’aliments a les zones en què RODI té implantació territorial: Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona i Zaragoza.

Porta’ns la teva ampolla i ajuda’ns a fer créixer la gota d’oli!
Tens tota la informació, aquí.

PUJA