ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

ELS TEUS PNEUMÀTICS DUNLOP PORTEN REGALS EXCLUSIUS


ELS TEUS PNEUMÀTICS DUNLOP PORTEN REGALS EXCLUSIUS

RODI MOTOR SERVICES t’informa que per la compra de quatre pneumàtics de camió de la marca Dunlop de llanta 22,5” o vuit pneumàtics de camió de llanta 17,5” o 19,5” podràs escollir un d’aquests regals:

  • 1 entrada MotoGP Catalunya + gorra Dunlop 
  • Tauleta tàctil

Promoció exclusiva al taller, vàlida del 15/03/2018 al 30/05/2018 o fins a exhaurir-ne existències per la compra de pneumàtics de camió Dunlop. En cas d’adquirir més de quatre o vuit pneumàtics, per matrícula i document, els regals seran acumulables. Els regals s’entregaran al centre RODI MOTOR SERVICES on s’hagi fet la compra. Consulteu les bases legals.

LOCALITZA EL TEU CENTRE

La gamma de pneumàtics «On Road» de Dunlop ofereix un quilometratge superior i una mobilitat excel·lent a l’hivern per a tot tipus de carreteres. alhora, la gamma proporciona un rendiment del carburant més gran i una reducció del soroll.

La nova gamma de pneumàtics de direcció (SP346), de tracció (SP446) i per a tràiler SP(246) de Dunlop brinda una versatilitat que ha estat específicament desenvolupada per satisfer la demanda actual de múltiples aplicacions. Tant se val si estàs prestant serveis regionals o fent transports de llarga distància, perquè aquests pneumàtics treballaran tant com tu, dia per altre i dos arreu, faci el temps que faci.


COMPARTIR EN