AQUESTA PROMOCIÓ HA FINALITZAT

Vegeu les promocions vigents

Aconsegueix 120 € de regal per la compra de pneumàtics de camió Michelin

Pneumàtics camió Michelin

RODI MOTOR SERVICES t’informa sobre la promoció de pneumàtics per a camió: per la compra de quatre pneumàtics nous de camió Michelin, de les gammes MICHELIN X® LINE™, Michelin X® MULTI™, Michelin X® WORKS™ i Michelin X® COACH™ (llantes 20" i 22,5"), rebràs 30 € per pneumàtic mitjançant transferència bancària.
Gaudeix de la millor promoció amb la garantia, la duració i la seguretat de Michelin.

*Promoció vàlida del 15/09/2017 al 31/09/2017, limitada a 80.000 unitats de pneumàtics. Límit per participant i CIF de 200 pneumàtics de les gammes i les dimensions promocionals. Per la compra de quatre pneumàtics de camió MICHELIN nous (llantes 20” y 22.5”), el client rebrà un import de 30 € per pneumàtic (IVA inclòs). Les gammes afectades són MICHELIN X® LINETM, MICHELIN X® MULTITM, MICHELIN X® WORKS i MICHELIN X® COACH. Per rebre el regal és obligatori registrar l’operació de canvi de pneumàtics al web www.camion.michelin.es, amb data límit el15 de novembre del 2017, a l’apartat per als clients MyAccount. Data màxima de gestió d’incidències: 30 de novembre del 2017. Vegeu les bases legals i registreu la factura de compra a través de la web www.camion.michelin.es, a l’apartat "MyAccount".

No acumulable a altres promocions de Michelin.

Només has de seguir tres passos ben senzills:
1. Fes clic a la secció MyAccount. Si no estàs donat d’alta, hauràs de registrar-t''hi.
2. Emplena les teves dades i adjunta la factura de compra. 
3. I llestos! Un cop comprovada la informació, rebràs l’import corresponent mitjançant transferència bancària i sabràs a l'instant si has guanyat un d’aquests increïbles regals i alguna sorpresa més gentilesa de Michelin.

regals sorpresa Michelin

PUJA