Aconsegueix un nino Michelin per ser del Club Autònoms!

Club Autònoms Michelin

Els tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES t’informen que si et dones d'alta al Club Autònoms de Michelin i a més a més compres sis pneumàtics de camió Michelin de les gammes Michelin MICHELIN X® LINE™ i MICHELIN X® MULTI™, t’emportaràs de regal el nou ninot Michelin perquè puguis col·locar-lo a la part superior del teu camió.

Què és el Club Autònoms de Michelin?
Michelin Camió posa en marxa el Club Autònoms, un programa de fidelització per als autònoms i les petites flotes del sector del transport per tal de recompensar la seva confiança en la marca.

El Club Autònoms de Michelin funciona d’una manera molt senzilla: les teves compres de pneumàtics es converteixen en punts que podràs bescanviar per fantàstics regals.
• Pneumàtics de 20” i 22,5” de llanta: 10 punts  
• Pneumàtics de 17,5” i 19,5” de llanta: 6 punts
A més a més, al llarg de l’any podràs gaudir de les millors promocions, sortejos i altres animacions creades exclusivament per Michelin per als del Club Autònoms.
Més informació clubautonomos.net

Promoció vàlida de l'1/03/2018 al 31/03/2018. Només per ser del CLUB AUTÒNOMS. Per la compra de sis pneumàtics de camió de les gammes Michelin MICHELIN X® LINE™ i MICHELIN X® MULTI™, emporta’t de regal el nou ninot MICHELIN.

Inscriu-te al Club Autònoms

PUJA