AQUESTA PROMOCIÓ HA FINALITZAT

Vegeu les promocions vigents

Aconsegueix una samarreta oficial del teu equip de futbol preferit!

Club Autònoms Michelin - neumáticos

Els tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES t’informen que per la compra de quatre pneumàtics de camió Michelin de les llantes 20” o 22,5”, t’emportaràs de regal una samarreta oficial de qualsevol dels equips de la lliga de futbol espanyola de la temporada 2017-2108, a més de punts.

Club Autònoms Michelin

Què és el Club Autònoms de Michelin?
Michelin Camió posa en marxa el Club Autònoms, un programa de fidelització per als autònoms i les petites flotes del sector del transport per tal de recompensar la seva confiança en la marca.

El Club Autònoms de Michelin funciona d’una manera molt senzilla: les teves compres de pneumàtics es converteixen en punts que podràs bescanviar per fantàstics regals.
• Pneumàtics de 20” i 22,5” de llanta: 10 punts  
• Pneumàtics de 17,5” i 19,5” de llanta: 6 punts
A més a més, al llarg de l’any podràs gaudir de les millors promocions, sortejos i altres animacions creades exclusivament per Michelin per als del Club Autònoms.
Més informació clubautonomos.net

Només per ser del CLUB AUTÒNOMS i fins a exhaurir-ne les existències. Per la compra de quatre pneumàtics de camió de les llantes 20” o 22,5”, emporta’t una samarreta oficial de qualsevol dels equips de la liga de futbol espanyola de la temporada 2017-2018, a més d’aconseguir punts del Club Autònoms.
No acumulable a altres promocions de Michelin.

Inscriu-te al Club Autònoms

PUJA