Compra pneumàtics de camió Michelin i emporta’t una experiència de regal!

Pneumàtics camió Michelin

RODI MOTOR SERVICES t’informa que per la compra de quatre, vuit o dotze pneumàtics de camió de la marca Michelin, , t’emportaràs fantàstiques experiències de regal: estades a hotels, experiències gastronòmiques als millors restaurants, entrades per a esdeveniments esportius... A escollir-ne una, d'entre:

EXPERIÈNCIES ESPORTIVES 
Dues entrades per a:
• Open de tennis Madrid
• Partit de futbol
• Moto GP de València i Xerèz
• Partit de basquetbol 
• Circuit de Montmeló de Fórmula 1
• Red Bull Fighters

HOTELS
Una nit a paradors i hotels de 3*, 4* i 5*, amb o sense esmorzar.

GASTRONOMIA
Experiències gastronòmiques per a dues persones a restaurants de prestigi reconegut i de qualitat de la zona, i als millors restaurants de marisc de tot Espanya.

En la promoció, s’hi podrà incloure qualsevol restaurant i hotel que s‘adapti a les condicions econòmiques de la promoció. Tots els serveis estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva en ferm.

Depenent del nombre de pneumàtics comprats (quatre, vuit o dotze), hi haurà diferents qualitats de restaurants, hotels i entrades per a l’espectacle esportiu escollit.


COM PARTICIPAR-HI
Participar és molt senzill: has de ser del Club Autònoms de Michelin, pujar la teva factura de compra a l’apartat "TUS FACTURAS" abans del 31/03/2018 i escollir el tipus d’experiència que vols. Michelin validarà les dades i et trucarà la setmana següent per a concertar l’experiència exacta que vols i les dates que et vagin millor.

Si abans de fer la teva compra vols informar-te sobre els hotels, els restaurants o els esdeveniments esportius disponibles, truca al telèfon 677 936 703 i t’oferirem tota la informació que necessitis.

Club Autònoms Michelin

Què és el Club Autònoms de Michelin?
Michelin Camió posa en marxa el Club Autònoms, un programa de fidelització per als autònoms i les petites flotes del sector del transport per tal de recompensar la seva confiança en la marca.

El Club Autònoms de Michelin funciona d’una manera molt senzilla: les teves compres de pneumàtics es converteixen en punts que podràs bescanviar per fantàstics regals.
• Pneumàtics de 20” i 22,5” de llanta: 10 punts  
• Pneumàtics de 17,5” i 19,5” de llanta: 6 punts
A més a més, al llarg de l’any podràs gaudir de les millors promocions, sortejos i altres animacions creades exclusivament per Michelin per als del Club Autònoms.
Més informació clubautonomos.net

Inscriu-te al Club Autònoms

Promoció vàlida per a pneumàtics de camió Michelin nous de llanta 20" o superior amb data de factura de compra de l'1/01/2018 al 28/02/2018, ambdós inclosos. No acumulable a altres promocions de camió Michelin. La compra dels pneumàtics per a obtenir les experiències NO generà punts per al Club Autònoms. Per a rebre el regal és obligatori donar-se d’alta al Club Autònoms de Michelin i registrar la factura de compra dels pneumàtics al web clubautonomos.net amb data límit 31/03/2018. Les gammes de pneumàtics camió Michelin incloses en la promoció són totes les de la marca Michelin, tret de la gamma XFORCE i del recautxutat. A escollir d'entre les possibilitats una única experiència per compra. El nombre màxim d’experiències per raó social serà de dues. Vàlida per a empresaris individuals, transportistes i societats limitades amb menys de 20 vehicles. Consulteu les bases legals aquí.

PUJA