ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

ET TRUQUEM GRATIS

PRESSUPOST PNEUMÀTICS

Amplada
Sèrie
Llanta
Índex de càrrega
Cod. velocitat
Quantitat
ESTACIÓ
HIVERN
TOT L'ANY
OPCIONAL
RUN FLAT
Selecció Rodi inclou una selecció de les millors ofertes, de producte, trobades. Si vols afegir alguna altra marca, selecciona-la al desplegable.


DADES DE CONTACTE
  SOL·LICITAR PRESSUPOST

Informació de protecció de dades. Responsable: RODI METRO, SL. Correu electrònic: infodatos@rodi.es. L'informem que les seves dades identificatives i els continguts en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporats a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials, i que seran conservats mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a les dades del responsable. Pot ampliar la informació en www.rodi.es/aviso-legal. Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si és el cas, pot ser confidencial i estar destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat.