ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 
 

ALINEACIÓ DE PNEUMÀTICS DE COTXE


QUÈ ÉS L'ALINEACIÓ?

L’alineació consisteix a posar les rodes de cada eix de manera paral·lela i a ajustar-ne els angles. És un tasca de manteniment que s’ha de fer cada cop que canviem els pneumàtics o quan experimentem:

  • Cop contra una vorada
  • Entrada en un sot a gran velocitat
  • Petits cops repetitius
  • Col·lisions

Conèixer el comportament dels pneumàtics ens pot ajudar a reconèixer-ne les mancances.

Per això, si quan estàs conduint notes que el teu vehicle es desplaça cap als costats, o que les rodes tendeixen a desgastar-se més per la part interior o exterior, és que el vehicle té una alineació incorrecta.


PER QUÈ HE D'ALINEAR ELS PNEUMÀTICS DEL MEU COTXE?

L’alineació evita que els pneumàtics es desgastin de manera irregular, en millora l’adherència i ens garanteix que la direcció del nostre cotxe sigui estable. A més a més, allarga la seva vida útil i preveu problemes en els sistemes de direcció i de suspensió.

A RODI MOTOR SERVICES et recomanem alinear els pneumàtics cada vegada que canviïs les rodes o després de realitzar alguna tasca de manteniment en el sistema de suspensió del teu vehicle.COMPARTIR EN

Àlex Márquez et recomana
L'objectiu principal de l'alineat dels pneumàtics és que les rodes quedin paral·leles a terra i, per tant, es recolzin correctament sobre la superfície. Així evitem que es desgastin de forma irregular.
TAMBÉ ET POT INTERESSAR ...
Per què un pneumàtic es desgasta de manera irregular?
El desgast irregular dels pneumàtics és un problema que passa de manera més habitual del que ens pensem. T'expliquem què ho provoca i com pots evitar-ho.
10 CONSELLS PEL MANTENIMENT DELS PNEUMÀTICS
El manteniment correcte dels teus pneumàtics és clau per garantir la teva seguretat, confort i mobilitat. El desgast, la pressió o un equilibratge precís són aspectes que cal tenir en compte per a un millor rendiment dels pneumàtics.