ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

ACONSEGUEIX FINS A 60 € AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN!


ACONSEGUEIX FINS A 60 € AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN!

La primavera ja és aquí... i MICHELIN ho sap. Amb el canvi d'estació, és molt important tenir els pneumàtics del teu vehicle i de la teva moto en perfectes condicions. Per això, RODI MOTOR SERVICES i MICHELIN et porten una promoció molt especial: Per la compra de pneumàtics MICHELIN de turisme, camioneta i 4x4 (SUV), aconsegueix fins a 60 € de regal!

COM ENTRAR A LA PROMOCIÓ:

  1. Compra pneumàtics MICHELIN.
  2. Entra aquí, puja la teva factura i escolleix el teu regal.

QUIN REGAL PUC ESCOLLIR?

  • Per la compra i muntatge de 4 pneumàtics MICHELIN de turisme, camioneta o 4x4/SUV, de llanda 16 o inferior, aconsegueix regals valorats en 40 €.
  • Per la compra i muntatge de 2 pneumàtics MICHELIN de turisme, camioneta o 4x4/SUV, de llanda 16 o inferior, aconsegueix regals valorats en 20 €.
  • Per la compra i muntatge de 4 pneumàtics MICHELIN de turisme, camioneta o 4x4/SUV, de llanda 17 o superior, aconsegueix regals valorats en 60 €.
  • Per la compra i muntatge de 2 pneumàtics MICHELIN de turisme, camioneta o 4x4/SUV, de llanda 17 o superior, aconsegueix regals valorats en 30 €.

Entre els obsequis que podràs escollir, tens saldo BIB Gourmand, entrades per a les pròximes curses de MotoGp, xecs carburant, i molts altres regals!

SOL·LICITAR PRESSUPOST

Promoció válida del 18 de març al 30 d'abril de 2019 per la compra i muntatge de pneumàtics MICHELIN de qualsevol gamma i model per turismes, camionetes, 4x4 i SUV.

Registre obert fins el 15/05/19. Els codis tindran una validesa de 6 mesos.

Promoció no acumulable a altres promocions o ofertes.

Consulta les condicions legals de la promoció, aquí.


COMPARTIR EN