ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

CANVIA ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN I EMPORTA'T FINS A 60 € EN XEC TALLER


CANVIA ELS TEUS PNEUMÀTICS MICHELIN I EMPORTA'T FINS A 60 € EN XEC TALLER

Vine a RODI MOTOR SERVICES abans de merxar de vacances i canvia els pneumàtics del teu cotxe per uns MICHELIN abans què volin!

Per això, a RODI MOTOR SERVICES, per la compra de pneumàtics de la marca MICHELIN de qualsevol model, et regalem un xec taller!

  • 2 pneumàtics -> 30 € en xec taller
  • 4 pneumàtics -> 60 € en xec taller

Un cop hagis entrat en la promoció, rebràs el teu xec en l'e-mail que ens hagis facilitat.

Per què comprar pneumàtics MICHELIN?

MICHELIN és un dels fabricants de pneumàtics més reconeguts i grans del món. Gràcies a un procés de desenvolupament continu, els pneumàtics MICHELIN tenen un alt nivell de qualitat a dia, essent una de les marques de pneumàtic en les que més confien els usuaris en l'actualitat.

A més, els pneumàtics MICHELIN redueixen considerablement el consum de combustible gràcies a l'exclusiu disseny de la seva banda de rodament, que redueix la resistència sense disminuir la sevatracció.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

El xec taller serà bescanviable pel seu valor econòmic del 01/08/19 al 30/09/19, en qualsevol producte o servei de RODI MOTOR SERVICES exceptuant pneumàtics o productes relacionats amb el pneumàtic. El xec haurà de ser utilitzat en una única compra. No es podran realitzar descomptes parcials del xec.

En cas què l'import de la compra sigui inferior al valor del xec, l'import d'aquest es considerarà bescanviat en la seva totalitat en la compra, sense que l'import no consumit pugui ser reemborsat o reutilitzat.

Promoció vàlida fins el 14/08/19.

Promoció vàlida per la compra de pneumàtics de la marca MICHELIN de turisme, furgoneta i 4x4. Limitat a una participació per DNI/CIF.

Consulta les condiciones legals de la promoció, aquí.


COMPARTIR EN