ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

REVISIÓ BASIC


El canvi d'oli inclou fins a 5 L Connectem la màquina de diagnosi al teu vehicle per saber què hem de revisar. Un cop acabada la revisió, esborrem els avisos lluminosos per posar-los a zero; és a dir, fem un reset.
  • Canvi d'oli
  • Revisió del vehicle
  • Reinici de l'interval de servei
SOL·LICITAR CITA PRÈVIA
TRUCA'M
Marc Márquez et recomana
Compte! Ni se t'acudeixi barrejar diferents tipus d'oli, ja que podria provocar una alteració en les seves propietats. Si no saps quin oli porta el teu vehicle, a RODI t'aconsellaran.

La revisió inclou: mà d'obra; oli (fins a 5 lL); nivells (fins a 1 L d'anticongelant i 2 L de líquid eixugaparabrises), i la revisió dels 30 punts de seguretat del vehicle. Impost de residus de 0,06 €/litre no inclòs. Totes les revisions són amb filtres originals o equivalents. 

Preus vàlids per Aragó i Catalunya (inclou l'IVA). Només per a les marques CEPSA i ELF. Consulteu els preus d'Andorra trucant al 900 922 922.


COMPARTIR EN