PASSEN ELS ANYS, PERÒ LA NOSTRA VOCACIÓ DE MILLORAR PER TU MAI NO S’ATURA

La nostra cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil RODI va néixer l’any 1990. Som fruit de l’acord de col·laboració entre dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys d’experiència en el sector, Neumáticos Segur i Serveis Germans Esteve, a través de la societat Lleidatana del Pneumàtic.

El nostre creixement ha estat una constant fins a esdevenir, en poc temps, en la cadena líder en punts de distribució i serveis de mecànica integral de l’automòbil a Catalunya i Aragó, a més de les Illes Canàries, gràcies a l’adquisició de la cadena El Paso 2000.

Al final del 2013, després de 20 anys, redissenyem la marca i l’estratègia de negoci passant a anomenar-nos RODI MOTOR SERVICES.

Aquesta renovació respon a la nova i ferma aposta per evolucionar i millorar per tal de donar resposta a les noves necessitats dels nostres clients amb la incorporació de serveis de mecànica integral de l’automòbil.

Tanmateix, aquesta renovació manté intactes els objectius i l’esperit que ens han caracteritzat i la trajectòria de l’empresa al llarg d’aquestes últimes dècades: el servei integral al client, la proximitat i l’accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client.

ALGUNES DE LES DATES IMPORTANTS EN LA HISTÒRIA DE RODI MOTOR SERVICES:

Rodi 1994 - neumáticos

1994

Al 1994 es canvia el nom de la societat i es crea la imatge corporativa RODI.

Rodi 1995 - neumáticos

1995

Es crea el concepte de RODI BOXES, tallers multiservei que ofereixen serveis complets de mecànica multimarca i manteniment d'automòbils.

Rodi 2002 - neumáticos

2002

Al Perelló (Tarragona) es crea la primera franquícia RODI, model en què actualment confien 10 franquiciats.

Rodi 2005 - neumáticos

2005

RODI comença a donar suport al pilot de Cervera, Marc Márquez, a l’edat de 12 anys.

Rodi 2006 - neumáticos

2006

RODI adquireix la societat Speedy Autoservicios España, amb la qual cosa incorpora 200 persones a la seva plantilla distribuïdes en 49 centres de servei.

Rodi 2007 - neumáticos

2007

RODI adquireix la societat Balart i Badia, amb la qual cosa 170 persones que treballen en 20 tallers passen a formar part de RODI.

Rodi 2011 - neumáticos

2011

RODI integra els 16 centres ubicats a Catalunya i Aragó de la companyia Euromaster. [+]

Rodi Motor Services 2013 - neumáticos

2013

RODI redissenya la seva marca i imatge corporatives passant a anomenar-se RODI MOTOR SERVICES, amb la qual cosa referma la seva aposta per l’especialització en serveis de mecànica integral de l’automòbil i s’adapta a l’evolució tecnològica dels vehicles i, per tant, a les noves necessitats del client. [+]

Rodi Motor Services 2014 - neumáticos

2014

RODI MOTOR SERVICES adquireix la societat El Paso 2000, empresa líder del sector a les Illes Canàries amb més de 120 persones en plantilla i 15 centres de servei. [+]

Rodi Motor Services 2014 - neumáticos

2014

RODI MOTOR SERVICES adquireix els 19 centres de l'empresa Autoequip, reforçant la seva presència a les províncies de Barcelona i Girona. [+]

Nex · distribució de pneumàtics a l'engròs per a turisme i camió - neumáticos

2015

EUROMASTER i RODI MOTOR SERVICES creen una nova empresa anomenada NEX Tyres S.L., de distribució de pneumàtics a l’engròs per a vehicles lleugers i camions a Espanya. [+]

Noves instal·lacions RODI - neumáticos

2016

RODI MOTOR SERVICES trasllada les seves oficines centrals a unes noves instal·lacions al carrer Pere de Cabrera, 16 de Lleida. [+]

En l’actualitat, RODI MOTOR SERVICES té més de 150 centres, més de 100 vehicles d’assistència i més de 1000 col·laboradors.
Som líders, amb una clara vocació de futur.

PUJA