RODI MOTOR SERVICES, TOTES LES LÍNIES DE NEGOCI

Oferim un concepte integral de servei relacionat amb l’automoció. Centres especialitzats de mecànica per a turismes, camions i motos, i solucions integrals en pneumàtics per a tot tipus de vehicles.

En l’actualitat, tenim més de 150 tallers mecànics, més de 100 vehicles d’assistència i una plantilla de més de 1000 persones altament qualificades. 

taller mecànic - neumáticos

TALLERS, TOT PENSANT EN TU

Als 150 centres RODI MOTOR SERVICES de Catalunya, Aragó i Canàries (amb El Paso 2000), sempre hi trobaràs el teu taller mecànic de màxima confiança.
Serveis:
Turisme: servei integral (mecànica integral multimarca)
Moto: pneumàtics i mecànica de manteniment
Camió: pneumàtics i mecànica de manteniment
Industrial/agrícola: pneumàtics

Pneumàtics - neumáticos

RODI I NEX, LÍDERS EN LA DISTRIBUCIÓ DE PNEUMÀTICS

RODI MOTOR SERVICES és la marca de distribució a l'engròs de pneumàtics de moto des de la qual distribuïm per tota la península ibèrica.
NEX és el distribuïdor majorista de pneumàtics que sorgeix de la fusió de les activitats de distribució de RODI MOTOR SERVICES i d'Euromaster, especialitzats amb pneumàtics de turisme, camió i agrícola.
Disposem d’un estoc en constant rotació amb actualitzacions diàries, segons les necessitats del mercat.
Distribuïm a escala nacional i garantim lliuraments de 12 h a 24 h en funció de l’enllaç.

recautxutatge de rodes - neumáticos

COMPTEM AMB UNA DE LES MÉS GRANS FÀBRIQUES DE RECAUTXUTATGE DE PNEUMÀTICS

A més a més, a RODI MOTOR SERVICES disposem d’una gran fàbrica especialitzada en recautxutatge de rodes de tot tipus, amb més de 10 anys d’experiència, la certificació ISO 9001 i la nominació de servei Gold Process Recamic per part de Michelin.

PUJA