ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

PIRELLI MOTO ET REGALA FINS A 40 € EN CARBURANT!


PIRELLI MOTO ET REGALA FINS A 40 € EN CARBURANT!

Comença el bon temps i quin millor moment per gaudir de la teva moto! Aposta per uns pneumàtics radials de moto de la marca PIRELLI i aconsegueix fins a 40 € en xec carburant.

Quines gammes entren en la promoció?

  • Aconsegueix 40 € de regal en carburant per la compra dels models DIABLO SUPERCORSA SP i SC, DIABLO ROSSO CORSA II i DIABLO ROSSO III.
  • Aconsegueix 25 € de regal en carburant per la compra del models DIABLO ROSSO II, ANGEL GT, SCORPION TRAIL II i SCORPION RALLY SRT.

Com participar en la promoció:

  1. Entra a la web de PIRELLI.
  2. Introdueix les teves dades personals i puja la teva factura de compra.
  3. Una vegada verificades les teves dades, PIRELLI t'enviarà el xec carburant a la direcció d'e-mail que ens hagis proporcionat.
SOL·LICITAR PRESSUPOST

Promoció vàlida fins el 30/06/19 o fins a exhaurir-ne les existències per la compra i muntatge d'un joc de pneumàtics radials de moto de la marca PIRELLI de les gammes adherides a la promoció.

La data límit per registrar-se en la promoció i aconseguir el teu xec carburant és fins el 10/07/19. Tota la informació rebuda amb posterioritat a aquesta data no tindrà validesa.

Consulta les condicions legals de la promoció, aquí.


COMPARTIR EN