ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

ESTALVIA 20 € AMB EL TEU JOC DE PNEUMÀTICS DE MOTO CONTINENTAL


ESTALVIA 20 € AMB EL TEU JOC DE PNEUMÀTICS DE MOTO CONTINENTAL

A RODI MOTOR SERVICES, per la compra d’un joc de pneumàtics de moto de la marca Continental, de les gammes ContiRoadAttack 3 o ContiSportAttack 3, Continental et tornarà 20 € si registres la teva factura a www.contimotobonus.es.

Per obtenir els 20 € només has de seguir tres passos ben senzills:

  1. Compra dos pneumàtics de la marca Continental, de les gammes ContiRoadAttack 3 o ContiSportAttack 3, a qualsevol taller RODI.
  2. Fes clic a i inscriu-te al web www.contimotobonus.es
  3. Emplena les teves dades i adjunta la factura de compra. El termini límit per enviar la factura és el 15/05/2018.
  4. I llestos! Un cop comprovada la informació, rebràs l’import de 20 € mitjançant transferència bancària al compte que ens hagis facilitat.
SOL·LICITAR PRESSUPOST

Promoció vàlida del 12/03/2018 al 30/04/2018. La promoció és vàlida per a qualsevol joc de pneumàtics Continental per a moto (dues rodes) de les gammes ContiRoadAttack 3 o ContiSportAttack 3. La promoció només s’aplica un cop per joc de pneumàtics adquirit i tan sols és vàlida dins del termini i amb els pneumàtics indicats. La promoció no es vàlida per a la compra de pneumàtics individuals.

La promoció es limita al comprador i només se’n podrà beneficiar un cop. Per accedir al descompte és imprescindible registrar-se al web de la promoció www.contimotobonus.es.

Consulteu els términos de participación.


COMPARTIR EN