ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 
 
 

TORNEN ELS MICHELIN POWER DAYS 2019


TORNEN ELS MICHELIN POWER DAYS 2019

Ara, a RODI MOTOR SERVICES, per la compra d'un joc de pneumàtics de moto de la marca MICHELIN de les gammes adherides a la promoció, podràs rodar en els principals circuits d'Espanya des de 42 €!

Per aconseguir la rodada has de seguir tres passos:

  1. Compra un joc de pneumàtics MICHELIN de les gammes Power Slick Evo, Power Cup Evo, Power RS/Power RS+ o Pilot Power 3.
  2. Accedeix a aquest enllaç amb el codi promocional, realitza la inscripció i puja la teva factura de compra.
  3. Rebràs la confirmació una vegada validada la inscripció.

Què són els MICHELIN POWER DAY?

Són track days (tandes), en les que MICHELIN et dóna la possibilitat de rodar en els millors circuits d'Espanya. Els pilots només han de pagar una quota que correspon als costos de gestió o assegurança obligatòria, que varia en funció del circuit escollit.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

Les operacions de gestió, organització i inscripció de les rodades, la tramitació de l'obtenció de l'assegurança, així com de la recollida i tractament de les dades personals dels participants, les realitza TMSR SchoolMotorbike, S.L.

En els MICHELIN Power Days, no està permès rodar amb pneumàtics diferents als especificats en aquesta promoció, ja siguin de MICHELIN o d'altres marques.

Les places del circuit s'aniran cobrint per ordre d'arribada, quan el circuit escollit estigui complert (entre 175 i 200 places), s'haurà de realitzar la inscripció en un dels altres en els que hi hagi places vacants. Una vegada es completin els 5 circuits, la promoció es donarà per finalitzada.

Consulta les condicions legals de la promoció, aquí.


COMPARTIR EN