Inici>Ofertes>Moto>COMPRA UN JOC DE PNEUMÀTICS DUNLOP MUTANT I ESTALVIA'T 30€ EN EL SEU MUNTATGE

COMPRA UN JOC DE PNEUMÀTICS DUNLOP MUTANT I ESTALVIA'T 30€ EN EL SEU MUNTATGE

COMPRA UN JOC DE PNEUMÀTICS DUNLOP MUTANT I ESTALVIA'T 30€ EN EL SEU MUNTATGE

Cerques un pneumàtic tot en un per a la teva moto? Descobreix l'experiència definitiva de conducció amb el NOU DUNLOP MUTANT. Només fins al 31 d'Octubre de 2020 pots aconseguir un joc de pneumàtics Dunlop MUTANT i emportar-te un descompte de 30€ en el seu muntatge.

Com funciona aquesta promoció de Dunlop?

Per a aconseguir els teus pneumàtics Dunlop MUTANT amb el teu descompte de 30€ en el muntatge només has de seguir els següents passos:

  • Compra i munta un joc de pneumàtics Dunlop MUTANT al teu taller Rodi Motor Services més pròxim amb servei per a motos.
  • Completa el formulari que t'entregarem juntament amb la teva factura amb les teves dades personals i dóna-li al nostre personal de taller.
  • Rebràs un descompte directe de 30€ al muntatge dels teus nous pneumàtics.

Per a quin tipus de moto és el nou Dunlop MUTANT?

El nou Dunlop MUTANT combina l'essència de les motos Trail, Supermoto i les més potents Roadsters en un únic pneumàtic. El nou MUTANT és el pneumàtic més evolucionat de Dunlop, perfecte per a suportar tot tipus de condicions i dominar el terreny en tota classe de situacions.

El descompte serà vàlid únicament als tallers Rodi Motor Servicies i estarà disponible fins al 31/10/2020 o fi d'existències.