AQUESTA PROMOCIÓ HA FINALITZAT

Vegeu les promocions vigents

Arrenca l’hivern, Et quedaràs enrere?

Pneumàtics Michelin Alpin i Michelin CrossClimate

Encuentra el neumático adecuado para el invierno

Aquest hivern, no et quedis enrere. A Rodi Motor Services et regalem 20 € en un xec taller per la compra de dos pneumàtics de turisme de la gamma MICHELIN Alpin o MICHELIN CrossClimate, de llanta igual o inferior 16”; i per la compra de quatre pneumàtics, 40 € en un xec taller. Per la compra de dos pneumàtics de turisme de la gamma MICHELIN Alpin o MICHELIN CrossClimate de llanta igual o superior 17”, et regalem 40 € en un xec taller; i per la compra de quatre pneumàtics, 80 € en un xec taller.

Sol·licita pressupost online

 

Després de la compra dels pneumàtics de turisme MICHELIN, rebràs automàticament el xec regal al correu electrònic que hagis indicat al taller.

El xec taller és bescanviable pel seu valor econòmic, del 2 de gener al 31 març del 2018, per qualsevol producte o servei al taller RODI MOTOR SERVICES on es va fer la compra; en cas d’adquisició de pneumàtics, quedat limitat als que siguin de la marca MICHELIN.
Caldrà fer ús del xec en una única compra. No es podran fer descomptes parcials del xec. En cas que l’import de la compra sigui inferior al valor del xec, l’import d’aquest xec es considerarà totalment bescanviat en aquesta compra, sense que l’import no consumit pugui ser reemborsat o reutilitzat.

Promoció vàlida del 15/11/2017 al 31/12/2017 per la compra i el muntatge de dos o quatre pneumàtics de turisme de la gamma MICHELIN Alpin o MICHELIN CrossClimate per a vehicles comercials o 4x4 de la marca Michelin als talleres RODI MOTOR SERVICES. Només per a 4.000 pneumàtics. No acumulable a altres descomptes o promocions. 

PUJA