Emporta’t fins a 80 € en xecs taller i carburant

pneumàtics michelin

Aquestes vacances, aïllat de tot amb la màxima protecció dels teus pneumàtics Michelin.
A Rodi Motor Services et regalem 20 € en un xec taller per la compra de dos pneumàtics de turisme de la marca MICHELIN, de llanta igual o inferior 16”; i per la compra de quatre pneumàtics, 40 € en un xec taller i 20 € en un xec carburant. Per la compra de dos pneumàtics de turisme de la marca MICHELIN de llanta igual o superior 17”, et regalem 40 € en un xec taller; i per la compra de quatre pneumàtics, 40 € en un xec taller i 40 € en un xec carburant.


Sol·licita pressupost online

Després de la compra dels pneumàtics de turisme Michelin, rebràs automàticament els xecs regal al correu electrònic que hagis indicat al taller.

El xec taller és bescanviable, pel seu valor econòmic, del 2 d’abril al 30 de juny del 2018, per qualsevol producte o servei al taller RODI MOTOR SERVICES on es va fer la compra.

El xec carburant és bescanviable pel seu valor en carburant. És imprescindible descarregar el xec carburant. En el PDF, l’usuari podrà veure la validesa del xec. El telèfon per a dubtes i consultes relatives al xec carburant és el 900 922 922 (horari: de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i dissabtes, de 9 a 13 h).

Promoció vàlida del 12/03/2018 a l’1/04/2018 per la compra i el muntatge de dos o quatre pneumàtics de turisme de la marca MICHELIN per a vehicles comercials o 4x4 als tallers RODI MOTOR SERVICES. Només per a 4.650 pneumàtics. No acumulable a altres descomptes o promocions.

PUJA