Rodi celebra la seva 25ª Convenció en companyia d’Alex i Marc Márquez

Durant la tarda del dissabte 28 de febrer s’ha celebrat, al marc incomparable de la Llotja de Lleida, la 25ª edició de la Convenció anual de RODI MOTOR SERVICES empresa líder en el sector de la mecànica integral, que ha comptat amb la presència de prop de 700 col·laboradors i treballadors de les oficines centrals i de tots els tallers mecànics de Catalunya i l’Aragó.

A més a més, i com a novetat d’aquesta edició, també hi han participat els treballadors de les empreses fusionades al grup al 2014: El Paso 2000, líder de la zona de les illes Canàries, i AutoEquip. Així mateix, hem comptat amb la presència de l’equip de la nova empresa de distribució de pneumàtics per a turismes i camions NEX, participada al 50% per RODI MOTOR SERVICES i Michelin.

La convenció ha suposat l’inici d’un any especial per la empresa experta en tallers mecànics perquè enguany celebra el seu 25è aniversari, una efemèride que ha servit de fil conductor de tota la convenció, començant amb un vídeo commemoratiu de tota la història del grup RODI MOTOR SERVICES des de l’any 1990.

Durant les diverses intervencions dels membres de la direcció del grup s’han donat a conèixer les principals línies estratègiques per al 2015 i les novetats a les diferents àrees de negoci del grup RODI MOTOR SERVICES, líder de tallers mecànics a la zona de Catalunya i l’Aragó.

I per a celebrar aquest esdeveniment la millor manera possible, la convenció ha comptat amb la presència dels germans Márquez, els quals han accedit a participar-hi per la relació que els lliga des de fa temps amb l’empresa, tot gaudint d’una entrevista força amena i contestant a les preguntes dels assistents. A més a més, s’ha fet un sorteig en directe de diverses samarretes i gorres del marxandatge oficial de Marc i Àlex Márquez, signades pels campions de món de MotoGP i Moto3.

La convenció s’ha tancat amb un sopar per a tots els participants a la mateixa Llotja de Lleida.

RODI MOTOR SERVICES és la cadena líder de tallers mecànics de proximitat professionals i a bon preu, líder a Catalunya, l’Aragó i les illes Canàries, amb una estructura de més de 150 tallers mecànics i més de 100 vehicles d’assistència en carretera, així com més de 1.000 col·laboradors al servei del client.

La cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil RODI va néixer al 1990, fruit de l’acord de col·laboració entre dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys en el sector. Al final del 2013, després de 20 anys, es va redissenyar la marca i l’estratègia de negoci i va passar a anomenar-se RODI MOTOR SERVICES, tot i que mantenint en tot moment intactes els objectius i l’esperit que els ha caracteritzat i la trajectòria d’empresa durant aquestes darreres dècades: el servei integral al client, la proximitat i l’accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client.

Aquesta renovació respon a la nova i ferma aposta per evolucionar i millorar per tal de donar resposta a les noves necessitats dels clients de RODI MOTOR SERVICES amb la incorporació de serveis de mecànica integral de l’automòbil.

Durant el darrer any, més de 260.000 clients han confiat en els serveis de mecànica d’automòbils i vehicles de RODI MOTOR SERVICES, sempre amb un tracte proper i la qualitat dels serveis personalitzats.

L’evolució i el creixement han provocat que, avui en dia, RODI MOTOR SERVICES sigui l’empresa de referència i líder en el sector de la postvenda de l’automòbil.