Patrocinis

Rodi mitja marató

RODI MITJA MARATÓ
RODI MITJA MARATÓ

RODI MOTOR SERVICES és el patrocinador oficial de la Rodi Mitja Marató de Lleida des de l'any 2014. Amb aquest patrocini, RODI es reafirma en la seva postura de fomentar l'esport entre els seus treballadors, i és que el nombre d'empleats de la companyia que s'inscriu per participar a la cursa augmenta any rere any.

La Rodi Mitja Marató és un dels esdeveniments esportius més coneguts de la ciutat de Lleida i té lloc el mes de novembre. L'organitza el gimnàs Ekke, que també celebra carreres infantils en el marc de la mitja marató.

Rodi balàfia volei

RODI BALÀFIA VOLEI
RODI BALÀFIA VOLEI

RODI MOTOR SERVICES és el principal col·laborador de l'equip lleidatà de vòlei Rodi Motor Services Balàfia Volei des del 2017. L'empresa ja havia estat vinculada al món d'aquest esport, i amb la signatura d'aquest patrocini dóna tot el seu suport a l'equip.

Actualment, el Rodi Balàfia Volei s'està preparant per al Nacional. A més, optarà per primera vegada a guanyar la Lliga Catalana Divisió d'Honor després de quedar líder del seu grup en la primera jornada de la competició.

Equip femení esquí alpí J.J.O.O. d'Hivern de Pekín al 2022

RODI ESQUÍ ALPINO FEMENINO
RODI ESQUÍ ALPINO FEMENINO

El Projecte Pekin 22, liderat des de Rodi Motor Services, neix l'any 2019 amb l'objectiu de fer costat econòmicament a l'esquí femení i ajudar a esportistes femenines a competir en els pròxims J.J.O.O. de Pekin 2022: Astrid Fina, Celia Abad, Anna Esteve i Núria Pau. Astrid Fina, la medallista espanyola de snowboard (modalitat paralímpica) va formar part del projecte des de l'inici fins a anunciar la seva retirada el mes de setembre passat de 2020.

Aquest projecte, apadrinat pel pilot Àlex Màrquez, es un clar exemple de l’aposta que l’empresa fa amb joves promeses de l’esport. A més a més, compta amb la col·laboració de Michelin i Cepsa com a patrocinadors principals.