Patrocinis

Marc i Álex márquez

MARC Y ÁLEX MÁRQUEZ
MARC Y ÁLEX MÁRQUEZ

RODI MOTOR SERVICES manté una relació d'amistat molt especial amb els pilots de moto Marc i Àlex Márquez des de l'any 2005 L'empresa ha donat suport les seves trajectòries professionals des que tots dos germans es van iniciar en el món de la competició

Gràcies a aquesta relació, Marc i Àlex han participat en moltes de les accions desenvolupades en els nostres tallers, com el “Rodi Kids” Girona, la seva visita a les oficines centrals de l'empresa, o la inauguració de nous centres. El compromís adquirit amb ells és un dels factors que fa guanyar la confiança dels nostres clients. Per la seva banda, els germans Márquez destaquen el caràcter innovador de la companyia, ,'sempre disposada a anar un pas més enllà'.

Rodi mitja marató

RODI MITJA MARATÓ
RODI MITJA MARATÓ

RODI MOTOR SERVICES és el patrocinador oficial de la Rodi Mitja Marató de Lleida des de l'any 2014. Amb aquest patrocini, RODI es reafirma en la seva postura de fomentar l'esport entre els seus treballadors, i és que el nombre d'empleats de la companyia que s'inscriu per participar a la cursa augmenta any rere any.

La Rodi Mitja Marató és un dels esdeveniments esportius més coneguts de la ciutat de Lleida i té lloc el mes de novembre. L'organitza el gimnàs Ekke, que també celebra carreres infantils en el marc de la mitja marató.

Lliga catalana femenina de bàsquet

LIGA CATALANA FEMENINA DE BASQUET
LIGA CATALANA FEMENINA DE BASQUET

RODI MOTOR SERVICESpatrocina la 30a Lliga Catalana Femenina durant la temporada 2018-2019. A causa d'això, RODI estarà present a la final de la Lliga, que tindrà lloc el proper diumenge dia 7 d'octubre al Pavelló Municipal de Fontajau (Girona).

Així mateix, RODI MOTOR SERVICES va ser protagonista del sorteig 'superfan de la Lliga Catalana Femenina Rodi Motor Services', impulsat per la FCBQ. Aquest acord de patrocini forma part de la política de l'empresa de donar suport esdeveniments esportius a Catalunya i Aragó i fomentar, d'aquesta manera, l'activitat física.

Rodi balàfia volei

RODI BALÀFIA VOLEI
RODI BALÀFIA VOLEI

RODI MOTOR SERVICES és el principal col·laborador de l'equip lleidatà de vòlei Rodi Motor Services Balàfia Volei des del 2017. L'empresa ja havia estat vinculada al món d'aquest esport, i amb la signatura d'aquest patrocini dóna tot el seu suport a l'equip.

Actualment, el Rodi Balàfia Volei s'està preparant per al Nacional. A més, optarà per primera vegada a guanyar la Lliga Catalana Divisió d'Honor després de quedar líder del seu grup en la primera jornada de la competició.