Inici>Cotxe>Càrrega de l'aire condicionat

Càrrega de l'aire condicionat

Imagen ficha
 • QUÈ ÉS L'AIRE CONDICIONAT?

  L’aire condicionat forma part del sistema de climatització del vehicle és un dels sistemes de confort més important del vehicle. El manteniment correcte del sistema i la càrrega de gas és una de les tasques més importants que hem de dur a terme com a ocupants del vehicle si no volem que el cotxe esdevingui un forn durant els mesos de calor.


 • QUÈ PROVOCA EL DETERIORAMENT DE L'AIRE CONDICIONAT?

  L’aire condicionat acaba perdent potència si no es recarrega almenys un cop a l’any.

  Entre les causes que provoquen el deteriorament de l’aire condicionat hi trobem:

  • La formació d’un tap
  • La presència de brutícia al filtre de l’habitacle
  • Un problema elèctric en el sistema
  • L’aparició d’una fuita de gas

  No cal que et recordem que si no carregues l’aire condicionat, quan notis que no rendeix com caldria, perdràs sensació de confort.

  Per a que l'aire condicionat es trobi sempre en bon estat, es recomana posar-lo en marxa al menys un cop al mes durant uns minuts, encara que no faci calor.

  També has de tenir en compte que, a vegades, recarregar l'aire condicionat no és suficient, perquè pot haver-hi una fuga de la qual no en tinguem constància. Per això, a RODI MOTOR SERVICES no només ens limitem a carregar el gas, sinó que també revisem el sistema per tal de detectar possibles fugues i assegurar-nos que tot funciona correctament.


 • QUAN HE DE RECARREGAR L'AIRE CONDICIONAT?

  Si en encendre l'aire notes una olor desagradable, triga molt a regular la temperatura i/o li costa desentelar el vidre davanter, és que has de recarregar l'aire condicionat del teu vehicle.


Demanar cita prèvia