Inici>Cotxe>Càrrega de l'aire condicionat

Càrrega de l'aire condicionat

Carrega de l'aire acondicionat
oferta online
69,95 €
64,95 €
Preu d'oferta per a recàrrega de fluid refrigerant R-134-A, amb una quantitat màxima de 700 grams, incloent la quantitat necessària de reposició d'oli d'el compressor i de l'colorant, si aquest fos necessari. Inclou el control de les pressions de treball de sistema, així com de la temperatura de fred generada pel conjunt. El preu no inclou cap recerca de fuites en el sistema, reparacions en el mateix o la substitució de qualsevol altre component.
 • QUÈ ÉS L'AIRE CONDICIONAT?

  L’aire condicionat forma part del sistema de climatització del vehicle és un dels sistemes de confort més important del vehicle. El manteniment correcte del sistema i la càrrega de gas és una de les tasques més importants que hem de dur a terme com a ocupants del vehicle si no volem que el cotxe esdevingui un forn durant els mesos de calor.


 • QUÈ PROVOCA EL DETERIORAMENT DE L'AIRE CONDICIONAT?

  L’aire condicionat acaba perdent potència si no es recarrega almenys un cop a l’any.

  Entre les causes que provoquen el deteriorament de l’aire condicionat hi trobem:

  • La formació d’un tap
  • La presència de brutícia al filtre de l’habitacle
  • Un problema elèctric en el sistema
  • L’aparició d’una fuita de gas

  No cal que et recordem que si no carregues l’aire condicionat, quan notis que no rendeix com caldria, perdràs sensació de confort.

  Per a que l'aire condicionat es trobi sempre en bon estat, es recomana posar-lo en marxa al menys un cop al mes durant uns minuts, encara que no faci calor.

  També has de tenir en compte que, a vegades, recarregar l'aire condicionat no és suficient, perquè pot haver-hi una fuga de la qual no en tinguem constància. Per això, a RODI MOTOR SERVICES no només ens limitem a carregar el gas, sinó que també revisem el sistema per tal de detectar possibles fugues i assegurar-nos que tot funciona correctament.


 • QUAN HE DE RECARREGAR L'AIRE CONDICIONAT?

  Si en encendre l'aire notes una olor desagradable, triga molt a regular la temperatura i/o li costa desentelar el vidre davanter, és que has de recarregar l'aire condicionat del teu vehicle.


Marc Márquez

Marc Màrquez et recomana

"Arriba l'estiu i... oh! T'adones que alguna cosa va malament amb l'aire condicionat. No esperis a que arribi la calor per revisar-lo al menys una vegada l'any."