Inici>Cotxe>Càrrega de l'aire condicionat

Càrrega de l'aire condicionat

Carrega de l'aire acondicionat
oferta online
79,94 €
74,94 €
Preu d'oferta per a recàrrega de fluid refrigerant R-134-A, amb una quantitat màxima de 600 grams, incloent-hi la quantitat necessària de reposició d'oli del compressor i del colorant, si cal. Inclou el control de les pressions de treball del sistema així com de la temperatura de fred generada pel conjunt. El preu no inclou cap cerca de fuites al sistema, reparacions en el mateix o la substitució de qualsevol altre component. Per a vehicles equipats amb el NOU gas R-1234YF consultar preu al taller.
 • QUÈ ÉS L'AIRE CONDICIONAT?

  L’aire condicionat forma part del sistema de climatització del vehicle és un dels sistemes de confort més important del vehicle. El manteniment correcte del sistema i la càrrega de gas és una de les tasques més importants que hem de dur a terme com a ocupants del vehicle si no volem que el cotxe esdevingui un forn durant els mesos de calor.


 • QUÈ PROVOCA EL DETERIORAMENT DE L'AIRE CONDICIONAT?

  En determinades ocasions l’aire condicionat acaba perdent potència degut a varis factors.

  Entre les causes que provoquen el deteriorament de l’aire condicionat hi trobem:

  • Lleugera perduda de carrega de gas
   • La formació d’un tap
   • La presència de brutícia al filtre de l’habitacle
   • Un problema elèctric en el sistema
   • L’aparició d’una fuita de gas

   No cal que et recordem que si no carregues l’aire condicionat, quan notis que no rendeix com caldria, perdràs sensació de confort.

   Per a que l'aire condicionat es trobi sempre en bon estat, es recomana posar-lo en marxa al menys un cop al mes durant uns minuts, encara que no faci calor.

   També has de tenir en compte que, a vegades, recarregar l'aire condicionat no és suficient, perquè pot haver-hi una fuga de la qual no en tinguem constància. El servei de detecció de fuites no està inclòs en la càrrega d'aire condicionat. Pots contractar el servei de detecció de fuites al taller on t'informaran del seu cost i les condicions que depenen del vehicle.


  • QUAN HE DE RECARREGAR L'AIRE CONDICIONAT?

   Si en encendre l'aire notes una olor desagradable, triga molt a regular la temperatura i/o li costa desentelar el vidre davanter, és que has de recarregar l'aire condicionat del teu vehicle.


Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Arriba l'estiu i... oh! T'adones que alguna cosa va malament amb l'aire condicionat. No esperis a que arribi la calor per revisar-lo al menys una vegada l'any."