Inici>Cotxe>Pack de manteniment revisió confort

Pack de manteniment revisió confort

Imagen ficha

El Pack de Manteniment Revisió Confort és el pla més complet de Rodi Motor Services i inclou tots els punts a tractar més importànts pel manteniment i cura mecànica òptima del teu cotxe.

Aquest pla és ideal pels propietaris d'un automòbil que desitgen realitzar el manteniment complet que ofereix la Revisió Premium i a més requereixen canviar el filtre de l'habitacle del cotxe.

Si el que necessites és assegurar-te que el motor del teu cotxe rep un manteniment complet i, a més, necessites substituir el filtre de l'habitacle per a assegurar-te una correcta ventilació interior, la Revisió Confort és la teva millor opció.

Què inclou el Pack de Manteniment Revisió Confort?

El principal objectiu de la Revisió Confort és oferir un manteniment òptim del motor del teu cotxe al mateix temps que ens assegurem que els passatgers del vehicle respiren aire net lliure d'impureses.

Per a això els nostres tècnics especialistes canviaran l'oli, el filtre d'oli i també el filtre d'aire per altres compatibles amb el teu model de cotxe sense importar si és dièsel o benzina com succeeix a la Revisió Premium.

La particularitat de la Revisió Confort es troba en la substitució també del filtre de l'habitacle. Aquest filtre, anomenat en ocasions filtre de pol·len o anti-pol·len, és l'encarregat d'evitar que les partícules contaminant i agents al·lergògens de l'aire exterior accedeixin a l'interior del cotxe afectant el confort dels passatgers. La substitució d'aquest filtre, habitualment, ve especificada en el manual de manteniment del fabricant. Tot i això, es recomanable substituir aquest filtre amb antelació per a una millor qualitat de l’aire a l’interior de l’habitacle quan els passatgers a acostumen a ser nens o gent gran.

Aquesta revisió també inclou anivellat del líquid refrigerant, anivellat de líquid eixugaparabrises, el reinici de l'indicador d'interval de servei del vehicle i el nostre complet Test de Seguretat.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Consulta l'Assistent per a Revisions i descobreix el millor preu per la Revisió Confort personalitzada per al teu cotxe."