Inici>Cotxe>Pack de manteniment revisió plus

Pack de manteniment revisió plus

Imagen ficha

El Pack de Manteniment Revisió Plus de Rodi Motor Services és el pla estàndard que inclou els punts a tractar més importants pel manteniment i cura del motor del teu cotxe. Aquest pla és ideal per a aquells propietaris d'un automòbil que es plantegen realitzar un manteniment econòmic i que garanteixi una bona posada a punt del motor.

Si no disposes de l'històric de revisions del teu cotxe i només vols assegurar-te que el motor rep un manteniment adequat, la Revisió Plus és un pla que s'ajustarà al que necessites.

Què inclou el Pack de Manteniment Revisió Plus?

El principal objectiu de la Revisió Plus és garantir que el teu cotxe rep un correcte manteniment pel seu motor.

A Rodi sabem l'important que resulta per als nostres clients saber que el motor del seu cotxe es troba en bon estat. Per a això posem a la seva disposició la Revisió Plus on els nostres tècnics especialistes canviaran l'oli antic del teu vehicle per oli nou compatible amb el teu cotxe (dièsel o benzina) i, a més, substituiran el filtre d'oli que recull les impureses i manté neta la lubricació.

Aquesta revisió també inclou anivellat del líquid refrigerant, anivellat de líquid eixugaparabrises, el reinici de l'indicador d'interval de servei del vehicle i el nostre complet Test de Seguretat.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Consulta l'Assistent per a Revisions i descobreix el millor preu per la Revisió Plus personalitzada per al teu cotxe."