ET TRUQUEM GRATIS
X
HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 9 H A 20 H
DISSABTE DE 9 H A 13 H

 
Accepto rebre informació comercial
checkbox

Accepto la llei de protecció de dades
checkbox
TRUCA'M

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RODI
Finalitats:Contactar telefònicament. Legitimació: Consentiment. Destinataris: No estan previstes cessions de dade. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en atencionalcliente@rodi.es. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacidad.

Correo de confirmación
X

S'ha enviat un correu de confirmació

Si us plau, fes click a l'enllaç que apareix al correu per verificar el correu electrònic.
CAT  /   ESP
 

Recursos Humanos


FILOSOFIA I ESTRATÈGIAA RODI MOTOR SERVICES mantenim intactes els nostres valors i l'esperit que ens ha caracteritzat al llarg de la trajectòria i evolució de l'empresa en aquestes últimes dècades. Tant en els punts de venda que tenim repartits per Catalunya, Aragó i Andorra com a les nostres oficines centrals, mantenim l'esperit d'equip i entenem que uns no poden funcionar sense els altres.

L'EQUIPPER QUÈ RODI MOTOR SERVICES?

Els nostres treballadors són el component més valuós i el motor del nostre èxit. Per això, per a la nostra empresa la retenció i gestió del talent és una prioritat.

Incentivem al nostre personal cap a una progressió dins de la companyia, i per això, l'empresa fixa un pla de carrera adaptat de manera individual per a cadascú.

Volem persones implicades i compromeses que vulguin formar part del nostre projecte i ampliar els seus coneixements i habilitats en un entorn de treball estable on puguin desenvolupar la seva carrera professional.

FORMACIÓ DUALEstudies o treballes? Per què escollir si pots fer les dues coses?

A RODI MOTOR SERVICES estem compromesos amb la integració dels joves en el món laboral i apostem per la Formació Dual.

Aquest model formatiu combina la formació teòrica en els centres d'estudi amb la formació pràctica directament en els nostres tallers o oficines centrals.

T'ajudem en la teva entrada al mercat laboral aprenent una professió i amb una formació de qualitat, tot això acompanyat d'una interessant remuneració econòmica.

Finalitzats els teus estudis tindràs l'oportunitat d'incorporar-te a la nostra plantilla.

PROGRAMA DE PRÀCTIQUESSi estàs estudiant, pots fer pràctiques a les nostres oficines centrals o en els nostres tallers. Oferim un programa de pràctiques tant si ets universitari com si estàs estudiant un Cicle Formatiu.