Inici>Cotxe>Mecánica i diagnosis

Mecánica i diagnosis

A Rodi Motor Services som especialistes en el manteniment integral del teu vehicle. En els tallers Rodi disposem de personal especialitzat amb coneixements avançats en mecànica de cotxe. No només t'ajudem amb les revisions periòdiques del cotxe sinó que també podem realitzar els ajustos necessaris per mantenir en òptimes condicions el teu cotxe i el seu funcionament.

A Rodi apostem des dels nostres inicis en disposar d'instal·lacions que compta amb els últims avenços en tecnologia. Això ens permet disposar de màquines de diagnosi amb què identificar ràpidament qualsevol comportament anòmal que presenti el teu vehicle sense importar la teva marca o model de cotxe.

En aquesta secció trobaràs tota la informació relacionada amb els serveis de Rodi en mecànica de cotxes i diagnosi d'avaries.

Per tenir sempre un cotxe en bon estat realitza les revisions periòdiques adequades per al teu vehicle. Als tallers Rodi som experts en donar manteniment integral als nostres clients. És possible que amb només una visita puguem detectar qualsevol tipus d'anomalia que presenti el teu vehicle o qualsevol altre element que es vegi afectat pel desgast del cotxe: oli, filtres, bateria , líquid refrigerant ...

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Quan al teu cotxe notis comportaments poc habituals estigues alerta. Els problemes mecànics si no es tracten a temps sempre corren el risc d’empitjorar en reparacions més costoses. "