Pneumàtics d'hivern

Neumatico RodiTrobar els meus pneumàtics
Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Quan arriba el fred les condicions de la carretera canvien. Si la temperatura baixa per sota dels 7ºC, el pneumàtic estàndard comença a perdre eficàcia i adherència perquè s’endureix la seva goma. El pneumàtic d'hivern està dissenyat especialment per a ser més eficient en baixes temperatures, carreteres mullades, gelades o nevades ... oferint les millors prestacions en totes aquestes situacions.

Sense necessitat d'utilitzar cadenes

Els pneumàtics d'hivern són la millor alternativa per evitar l'ús de cadenes en situació de neu o gel. A Espanya els components d'aquests pneumàtics estan permesos per llei per al seu ús en aquesta mena de situacions. Els pneumàtics d'hivern estalvien la incomoditat que ofereixen les cadenes que només estan destinades per a ser utilitzades en moments puntuals de molta neu o terreny gelat. Amb pneumàtics d'hivern evitaràs muntar i desmuntar cadenes independentment de les condicions, anul·lant també la possibilitat de patir imprevistos a causa d'una distracció.

Quan he de realitzar el canvi de pneumàtics a pneumàtics d'hivern?

Amb l'arribada del fred durant els mesos de setembre i octubre molts conductors decideixen fer el canvi a pneumàtics d'hivern. Als tallers Rodi disposem de servei de guarda pneumàtics on ens encarreguem d'emmagatzemar les teves rodes fins que necessitis realitzar un nou canvi. Quan les temperatures sobrepassen els 18ºC els pneumàtics d'hivern s'estoven patint un desgast superior, arribat aquest moment s'haurà de procedir a col·locar les rodes d'estiu.

Els pneumàtics d'hiverns estan també disponibles per a vehicles 4x4 i furgonetes.