Inici>Ofertes>Cotxe>PNEUMÀTICS CONTINENTAL HIVERN I 4 ESTACIONES AMB FINS 80€

PNEUMÀTICS CONTINENTAL HIVERN I 4 ESTACIONES AMB FINS 80€

pneumàtics continental hivern i 4 estaciones amb fins 80€ - rodi
PNEUMÀTICS CONTINENTAL HIVERN I 4 ESTACIONES AMB FINS 80€

Arriba el fred! Preparat i compra pneumàtics Continental d'hivern o 4 estacions a Rodi i emporta't un Xec Carburant de fins a 80€.

Com participar en aquesta promoció de CONTINENTAL?

Per a aconseguir el teu Xec Carburant només has de comprar els teus pneumàtics Continental a www.rodi.cat o al teu taller Rodi més pròxim.

Una vegada hagis fet la teva compra, puja la factura dels teus pneumàtics a la web de Continental: https://ruedaygana.com/ En un termini màxim de 5 dies laborables rebràs un correu electrònic amb el teu Xec Carburant.

Gaudeix d'aquesta promoció fins al 31 de gener de 2023 o fins a fi d'existències. Aprofita l'ocasió que les Unitats són Limitades!

Per què comprar pneumàtics CONTINENTAL?

Continental és el fabricant de pneumàtic Premium de màxima qualitat a Alemanya. A causa dels durs hiverns alemanys, a més, Continental és un dels fabricants que millors pneumàtics d'hivern produeix. El seu excel·lent nivell de qualitat proporciona al cotxe una seguretat i aplom sense comparació en les condicions hivernals més extremes. CONTINENTAL destaca per oferir una gran estabilitat i durabilitat en tots els seus pneumàtics.

Compra ja els teus pneumàtics CONTINENTAL a Rodi i aconsegueix la Millor Oferta pels teus Pneumàtics!

Promoció vàlida fins al 31/01/2023 per la compra de pneumàtics Continental de la gamma d'hivern i 4 estacions de llanta 16" o superior. Vàlid per a vehícles tipus turisme, SUV i 4x4. Consulta les bases legals de la promoció aquí.

La promoció és vàlida a l'àmbit territorial d'Espanya i dirigida a persones físiques (no jurídiques) amb la limitació de 1 participació per NIF.

Promoció Continental Hivern