Pneumàtics per Moto

  • Buscar per mesura
  • MotoBuscar per moto
Seleccionar
Seleccionar
Seleccionar

Tenim les millors marques de pneumàtics de moto

pneumàtics michelin motopneumàtics pirelli motopneumàtics dunlop motopneumàtics continental motopneumàtics bridgestone motopneumàtics metzeler motopneumàtics mitas motopneumàtics x-grip motopneumàtics cst motopneumàtics delitire motopneumàtics maxxis motopneumàtics taifa moto

En Rodi Motor Services portem més de 50 anys dedicats al món del pneumàtic. El món de la moto tampoc és una excepció, des dels inicis la passió per les motos ha estat a Rodi una constant. Milers de motoristes confien la seva moto als nostres professionals que els assessoren i ajuden en la recerca dels pneumàtics perfectes.

En Rodi podràs comprar i instal·lar una àmplia varietat de pneumàtics per a la teva moto. Disposem d'una gran selecció de pneumàtics per a moto amb les millors marques del mercat: Michelin, Pirelli, Metzeler, Dunlop, Continental, Bridgestone...

Quins tipus de pneumàtics existeixen per a moto?

Depenent de l'ús i del tipus de moto un pneumàtic o un altre s'adequarà millor a les teves necessitats. En el món de les dues rodes hi ha diferents segments o tipus de motos. Segons en quin segment es situï la teva motocicleta seran més adequats uns o altres pneumàtics. Aquests segments o tipus de moto són a grans trets: Scooter, Trail, Touring, Custom, Naked, Sportiva i Off Road.

Partint d'aquests segments, podríem identificar tres classes diferents de pneumàtics per a motocicleta en l'actualitat:

  • Pneumàtics Carretera o Urbà: És el més comú. El munten els models de motos Naked, les motos Scooter i la majoria de Motos 125. Fabricats amb gomes dures que funcionen bé a baixa temperatura assolible amb facilitat. Són ideals per a trajectes urbans i passejos.
  • Pneumàtic Esportiu: També anomenats Sport o Supersport. Són els pneumàtics que munten les motos esportives, s'usen habitualment en circuit. Implementen la més alta tecnologia en pneumàtics. Ofereixen la millor adherència en condicions de competició. Munten gomes toves amb pocs dibuixos. Requereixen arribar a una temperatura elevada per oferir la màxim adherència a altes velocitats.
  • Pneumàtic Mixt o Semi-Asfàltic: Estan fabricats principalment per a ser usat en Motos Trail que puguin sortir ocasionalment fora de l'asfalt. Dins d'aquesta categoria hi ha diferents models i classes amb més o menys adequació per a ser usat a Off Road. Es caracteritzen per tenir rodes del darrere amples amb dibuixos grans dividits en tacs que faciliten l'adherència a pista. Fabricats amb gomes dures, tenen una temperatura de funcionament relativament baixa i una molt bona durada.
  • Pneumàtic Off Road: Es caracteritzen per estar formats per grans tacs amples que permeten al pneumàtic obtenir la màxima adherència a superfícies toves fora d'asfalt. S'utilitzen per a pista de terra, trialeres, camins... Les munten motos d'Off Road per conductors que practiquen Enduro i Motocross. Aquesta classe de pneumàtics son desaconsellats per utilitzar-se a carretera a causa de la poca adherència sobre l'asfalt i, en ocasions, falta d'homologació per a la circulació.

Quan he de canviar els Pneumàtics a la meva Moto?

Has observat que el dibuix dels pneumàtics de la teva moto ha deixat d'apreciar-se? Aleshores ha arribat el moment de canviar les rodes. Els pneumàtics de moto, a més, disposen d'un testimoni indicador de desgast. Quan la goma del pneumàtic és consumida fins a arribar aquest testimoni significarà que ha arribat el moment de substituir els teus pneumàtics. Una altra referència que pots prendre és l'establert pel Reglament General de Vehicles on s'indica que el dibuix del pneumàtic ha de trobar-se amb un mínim de 1,6 mm de profunditat.

Els principals fabricants de pneumàtics han elaborat les seves solucions per a furgonetes. És el cas, per exemple, dels Michelin Agilis CrossClimate, els Pirelli Carrier o els Goodyear EfficientGrip.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"És molt important que circulis sempre amb els pneumàtics de la teva moto en bon estat. Recorda que, a la carretera, són l'únic que et manté en contacte amb l'asfalt. "

Necessites canviar els pneumàtics de la teva moto? A Rodi podem ajudar-te.

Demanar cita prèvia