Avís legal

Aquesta pàgina Web és propietat de la RODI METRO, S.L. (d'ara endavant RODI) amb NIF nº B60864311 i domicili al carrer C/ Pere de Cabrera, 16, 5ª planta de 25001 Lleida I Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida en el Full L-20614, llibre 1046, foli 133 en el Registre Mercantil de Lleida en representació del GRUP RODI compost per les següents societats:

RODI CINCASOL, S.L., B25573023 (LLEIDA)

RODI URGELL, S.L., B25807280 (LLEIDA)

RODI ANOIA, S.L., B61881868 (MANRESA)

RODI SERVEIS INTEGRALS D'AUTOMOCIO, S.L., B61540118 (MANRESA)

RODI ARAN, S.L., B25441866 (VIELHA)

RODI AREA, S.L., B43742980 (LLEIDA)

RODI FRARES, S.L., B25698762 (LLEIDA)

PNEUMATICS ARTIGUES ESTEVE, S.L., B25230632 (LLEIDA)

RODI BERGUEDA, S.L., B25458852 (LLEIDA)

RODI METRO, S.L., B60864311 (LLEIDA)

PNEUMATICS SOLSONES, S.L., B25066655 (LLEIDA)

RODI TERUEL, S.L., B44206654 (TERUEL)

RODI A, S.L.U. (SOC. ANDORRANA), L710003J (ANDORRA)

MECATERUEL, S.L.L. (FRANQUICIA), B44207843 (TERUEL)

RODI MOIÀ, S.L. (FRANQUICIA), B64374531 (BARCELONA)

RODABAIX, S.L. (FRANQUICIA), B63861231 (BARCELONA)

RODI PERELLO, S.L. (FRANQUICIA), B43835222 (TARRAGONA)

REGUERA Y FERRER, S.L. ( FRANQ.), B22387559 (HUESCA)

NEUMATICOS ARMANDO PUEYO, S.L. (FRANQUICIA), KSC B43381862 (TARRAGONA)

EL PASO 2000 TECHNOLOGY, S.L.U., B76177880 (TELDE, LAS PALMAS)

NEX TYRES, S.L. Sucursal en Portugal, 980539307 (PORTUGAL)

NEX TYRES, S.L., B25231789 (LLEIDA)

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail atencionalcliente@rodi.es o trucant al telèfon 900 922 922.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. Propietat intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de RODI o de tercers que als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

RODI és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d'aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

RODI queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers al seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. Condicions d'accés

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, determinats serveis són d’accés restringit a determinats usuaris registrats i requereixen la identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web. 

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que RODI, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari. 

RODI es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l'organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l'ús de la nostra pàgina web, sense que l'USUARI tingui dret a reclamació de cap tipus per aquestes accions. Així mateix, es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

C. Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de RODI i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys i l'acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat.

D. Responsabilitats

En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari. 

RODI no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d'Internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l'USUARI accepta suportar dins d'uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a RODI qualsevol responsabilitat per les possibles fallades, errors i ús del servei.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a RODI per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

RODI no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres webs, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús d'aquests.

RODI queda exonerat de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualsevol una altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en aquestes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Lleida.

E. Vigència de les condicions generals d'accés a la web

Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 25/05/2018. A qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d'emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s'ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb Lant Advocats en info@lant-advocats.com o en www.lant-abogados.com.