Inici>Pneumàtics>4 estacions

Pneumàtics 4 estacions

Neumatico RodiTrobar els meus pneumàtics
Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Hi ha un tipus de pneumàtic que pot adaptar-se a les nostres necessitats tant en temporada d'hivern com a temporada d'estiu. Se'ls coneix comunament com Pneumàtics 4 estacions, pneumàtics tot l’any o pneumàtics All Season. Aquesta classe de pneumàtics són una opció òptima amb garantia d'alt rendiment a una gran varietat de superfícies i condicions climatològiques. Compten amb la més avançada tecnologia en disseny de pneumàtics i permeten adaptar-se a situacions de pluja, calamarsa, aiguaneu i neu.

L’evolució dels pneumàtics per tot l’any

Els Pneumàtics All Season han evolucionat molt al llarg dels últims anys. En l'actualitat són un tipus de pneumàtics certificat pel seu ús a l'hivern, el podràs utilitzar-los sense necessitat de muntar cadenes. Aquest tipus de pneumàtic suposa una alternativa real a les cadenes i un equilibri de prestacions en condicions d'estiu i d’hivern.

Els Pneumàtics 4 estacions són la classe de pneumàtic amb major creixement a Catalunya ja que van ser concebut especialment per a ser usat en regions amb hiverns suaus com el cas català.

Per què escollir Pneumàtics 4 estacions?

Hi ha molts motius per triar pneumàtics tot l'any. Els principals són:

  • Estan disponibles per a diferents tipus de vehicles: cotxes, 4x4 i furgonetes.
  • Eviten la necessitat de canviar de rodes segons la temporada de l'any.
  • No requereixen de l'ús de cadenes en situacions de gel o neu.
  • Ofereixen un excel·lent rendiment sota qualsevol circumstància.
  • Són garantia de seguretat davant tot tipus de condicions climatològiques, tant en fred com en calor.
  • Disposen de l'última tecnologia pel que fa a fabricació de pneumàtics, sent una de les opcions més completes del mercat.

Hi ha diferents models de pneumàtics tot l'any segons cada marca de fabricants, els més famosos i reconeguts del mercat són: Michelin Crossclimate, Pirelli Cintauro, Goodgear Vector 4Season o Continental AllSeasonContact.