Inici>Cotxe>Revisió pre-itv cotxe

Revisió Pre-ITV cotxe

Revisió Pre-ITV cotxe
50,31 €
Si detectem que el teu vehicle no pot passar l'ITV a causa d'alguna deficiència, pressupostarem les intervencions necessàries perquè puguis circular amb màxima seguretat.

PREPAREM EL TEU VEHICLE PER LA ITV

En la revisió PRE-ITV de RODI MOTOR SERVICES revisem tots els elements de seguretat i generals del vehicle perquè superi la ITV. Detectem les anomalies que el vehicle pugui tenir pel que fa als elements de seguretat activa, seguretat passiva i combustió. Així, podrem facilitar una estimació de les possibles intervencions que hauràs de fer per superar amb èxit la inspecció.

La ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles), és una inspecció periòdica obligatòria de manteniment preventiu amb uns terminis marcats segons l'edat del vehicle que certifica que un vehicle compleix amb les normes de seguretat per a la seva circulació. En el cas que alguns dels elements no estiguin dins dels estàndards mínims marcats per la DGT, es disposa de 2 mesos per a poder solucionar la deficiència i tornar a assistir a la inspecció.

QUÈ REVISEM?

Revisió de la seguretat passiva del cotxe: cinturons de seguretat, sistema de retenció de seguretat (airbag), retrovisors, llunes, il·luminació, folgances en direcció i ròtules.

Revisió de la seguretat activa del cotxe: frens, sistemes antibloqueig de frens, control de tracció i estabilitat (ABS, ESP, ASR, DSC ...), amortidors i suspensió.

Revisió de la combustió del cotxe: mesurament d'emissió de contaminants del vehicle.

Si detectem que el teu vehicle encara no pot passar la ITV a causa d'alguna deficiència, pressupostarem les intervencions necessàries perquè puguis circular amb màxima seguretat.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Has de preparar el teu cotxe per passar la ITV? És recomanable que per assegurar-te l'aprovat realitzis abans la revisió pre-ITV. A Rodi comprovaran que el teu vehicle compleix tots els punts de seguretat obligatoris i que superi amb èxit la inspecció."