Inici>Moto>Bateries per a moto

Bateries per a moto

Imagen ficha

 • QUÈ ÉS UNA BATERIA?

  La bateria de la moto s’encarrega de subministrar l’energia necessària a la moto perquè tots els elements electrònics amb què està equipada funcionin correctament.


 • QUÈ PROVOCA EL DETERIORAMENT DE LA BATERIA?

  La bateria es descarrega amb cada arrencada. Es recarrega gràcies a l’alternador, l’element que produeix el corrent elèctric. Normalment, la bateria ens avisa quan es queda sense forces. Quan el motor no sona com sempre en arrencar o arrenca amb poca potència, és el moment de revisar la bateria.

  La millor manera de garantir la vida útil de la bateria és fent-ne un bon ús. Els nous models de moto porten més elements electrònics, motiu pel qual necessitaran més les prestacions de la bateria.


 • TIPUS DE BATERIES PER A MOTO:

  • Bateries d’àcid.

  • Bateries de gel: aquestes bateries eviten que el líquid vessi quan la moto cau o la carcassa de la bateria es trenca, cosa que ofereix un extra en seguretat. Malgrat tot, però, has de saber que no suporten gaire bé les temperatures extremes.

  • Bateries de liti: l’alternativa a les bateries de plom són les bateries de liti, perquè són més lleugeres, triguen més a descarregar-se i resisteixen molt millor el fred.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Tens la moto oblidada al garatge? Agafa-la de tant en tant per evitar que la bateria es descarregui del tot i així no tindràs cap disgust el dia que vulguis tornar a conduir-la. "