Inici>Moto>Rodibook

Rodibook

Imagen ficha

El Rodibook és un esdeveniment de motocicleta, no competitiu, dissenyat per apassionats del món de les dues rodes que proposa una ruta pel Pirineu català, aragonès i francès amb l'única ajuda d'un Roadbook. La primera edició del Rodibook es va celebrar el 2012 i, des de llavors, no ha deixat de créixer edició rere edició fins a convertir-se en un referent nacional per a la comunitat motera.

Roadbook de Rodibook

L'itinerari és secret fins al mateix dia de l'esdeveniment proposant any rere any una ruta diferent. Gràcies al Roadbook, o llibre de ruta, els motoristes participants descobreixen bonics paisatges, llocs màgics i entorns increïbles en companyia d'altres apassionats de les dues rodes.

Pensat per a tota classe de motos, el Rodibook és un esdeveniment de Rodi Motor Services que planteja una experiència fascinant per al motorista amb un itinerari per entorns únics on trobaràs: quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i moltes corbes.

El Rodibook, en l'actualitat, compta amb quatre modalitats: Rodibook On Road Pro, Rodibook On Road ROOKIE, Rodibook Trail Off Road Pro i Rodibook Trail Off Road Rookie.

Rodibook On Road Pro

És la ruta que va donar origen al Rodibook. El seu itinerari varia any rere any sent una sorpresa per als participants que ho descobreixen amb l'ajuda del Roadbook. És la ruta més llarga que pot variar entre els 650 Km i els 750 Km amb un temps estimat per ser completada de 12h a 16h. És una ruta molt turística apta per a tota classe de motos i scooters el format de la qual ha romàs inalterat des dels inicis del Rodibook fins als nostres dies.

Rodibook On Road Rookie

La modalitat On Road ROOKIE consisteix en un recorregut més reduït aprofitant gran part del recorregut de la ruta On Road PRO. En el propi Roadbook ve marcat un tallallarg que és utilitzat pels participants de la ruta ROOKIE on s'acurta l'itinerari entre 2 i 4 hores. És una ruta turística pensada per fer amb rodes d'asfalt apta per a tota classe de motos i scooters. En aquesta modalitat poden participar motos clàssiques dels anys 60, 70 i 80.

Rodibook Trail Off Road Pro

És la ruta més aventurera, desafiadora i exigent que consta d'un recorregut entre 350 Km i 400 Km amb un percentatge important del seu itinerari realitzat per camins de terra. Aquesta ruta és només apta per a motos Maxi-Trail, Trail i Scrambler que muntin rodes amb taquets. Com totes les altres, és una ruta trail no competitiva que canvia de recorregut cada any i on els participants circulen per pista a una velocitat no superior als 30 Km/h.

Rodibook Trail Off Road Rookie

La modalitat Trail Off Road Rookie és igual d'espectacular i desafiadora que la pro per la qual cosa els requisits són els mateixos. La principal diferència consisteix en què el recorregut és més reduït i té un percentatge major de ruta per carretera.

Rodibook ruta moto

Des de on parteix la ruta del Rodibook?

La ruta del Rodibook té el seu origen en la localitat de Vielha del Vall d'Aran. El punt de trobada està situat al pàrquing que hi ha a l'entrada de la localitat on l'organització instal·la una enorme carpa per a l'esdeveniment que serveix de punt de trobada per a tots els participants.

Participants rodibook

La inscripció inclou el llibre de ruta imprès en rotlle de paper per a col·locar en la teva caixa de Roadbook. A més, s'inclou amb la inscripció: descomptes en hotels, àpats i sopar típic de la zona, servei de pneumàtics, obsequis, un carnet per als punts de control i un diploma acreditatiu d'haver superat el repte.

Si ets un apassionat del món de les motos i busques nous reptes, el Rodibook és un esdeveniment fet per a tu. Deixa't portar per la carretera en les rutes "On Road" o per les meravelloses pistes de la ruta "Trail Off Road". No importa el teu nivell de conducció ni el teu model de moto, si tens muntura pots participar al Rodibook. Descobriràs una nova forma de gaudir de la carretera posant a prova la teva capacitat de navegació, la teva resistència i la teva destresa com a pilot.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Si ets un apassionat del món de les motos i vols nous reptes, el Rodibook és un esdeveniment fet per a tu."

T'apuntes al repte? Prepara't per a una nova aventura.