Inici>Moto>Rodibook

Rodibook

Imagen ficha

El Rodibook és un esdeveniment de motociclisme, no competitiu, dissenyat per apassionats del món de les dues rodes que proposa una ruta pel Pirineu català, aragonès i francès amb l'única ajuda d'un Roadbook. La primera edició del Rodibook es va celebrar el 2012 i, des d'aleshores, no ha deixat de créixer edició rere edició fins a esdevenir un referent nacional per a la comunitat de motoristes.

Roadbook de Rodibook

L'itinerari és secret fins al mateix dia de l'esdeveniment on es proposa any rere any una ruta diferent. Gràcies al Roadbook, o llibre de ruta, els motoristes participants descobreixen bells paisatges, llocs màgics i entorns increïbles en companyia d'altres apassionats de les dues rodes.

Pensat per a tota classe de motos, el Rodibook és un esdeveniment de Rodi Motor Services que planteja una experiència fascinant per al motorista amb un itinerari per entorns únics on trobar: quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i moltes corbes.

El Rodibook, en l'actualitat, compta amb tres modalitats: Rodibook PRO On Road, Rodibook ROOKIE On Road i Rodibook Off Road.

Rodibook PRO On Road

És la ruta que va donar origen al Rodibook. El seu itinerari varia any rere any sent una sorpresa per als participants que ho descobreixen amb l'ajuda del Roadbook. És la ruta més llarga que pot variar entre els 650 km i els 750 km amb un temps estimat per a ser completada de 12h a 16h. És una ruta molt turística apta per a tota classe de motos i scooters, amb un format que s’ha mantingut inalterat des dels inicis del Rodibook fins als nostres dies.

Rodibook ROOKIE On Road

La modalitat ROOKIE On Road consisteix en un recorregut més reduït aprofitant gran part del recorregut de la ruta PRO On Road. Al propi Roadbook ve marcada una drecera que és utilitzada pels participants de la ruta ROOKIE per escurçar l'itinerari entre 2 i 4 hores. És també una ruta molt turística apta per a tota classe de motos i scooters.

Rodibook PRO Off Road

És la ruta més aventurera i exigent que consta d'un recorregut d'entre 300 km i 350 km amb un 70% del seu itinerari realitzat per camins de terra. Aquesta ruta és d'estil turístic només apta per a motos Maxi-Trail, Trail i Scrambler que munten rodes de tacs. Com totes les altres, és una ruta no competitiva que canvia al recorregut any rere any i on els participants circulen per pista a una velocitat no superior als 30 km / h.

Rodibook ruta moto

¿Des d'on parteix la ruta del Rodibook?

La ruta del Rodibook té el seu origen en la localitat de Vielha de la Vall d'Aran. El punt de trobada és al pàrquing que hi ha a l'entrada de la localitat on l'organització instal·la una enorme carpa per a l'esdeveniment que serveix de punt de trobada per a tots els participants.

Participantes rodibook

La inscripció inclou el llibre de ruta imprès en rotllo de paper per ser col·locat a la teva caixa de Roadbook. A més s’inclou amb la inscripció: descomptes en hotels, menjar i sopar típic de la zona, servei de pneumàtics, obsequis, un carnet per als punts de control i un diploma acreditatiu d'haver superat el repte.

Si ets un apassionat del món de les motos i vols nous reptes, el Rodibook és un esdeveniment fet per a tu. Deixa't portar per la carretera a les rutes "PRO On Road" i "ROOKIE On Road" o per les meravelloses pistes de la ruta "OFF Road". No importa el teu nivell conduint ni el teu model de moto, si tens muntura pots participar al Rodibook. Descobriràs una nova forma de gaudir de la carretera posant a prova la teva capacitat de navegació, la teva resistència i la teva destresa com a pilot.

Marc Márquez

Marc Màrquez et recomana

"Si ets un apassionat del món de les motos i vols nous reptes, el Rodibook és un esdeveniment fet per a tu."

T'apuntes al repte? Prepara't per a una nova aventura.

RODIBOOK