Inici>Revisions

Revisió i Pack de Manteniment

En Rodi Motor Services som especialistes en la cura i manteniment mecànic del teu cotxe. Posem a la teva disposició quatre Packs de Manteniment  que s'adeqüen a les teves necessitats i a les del teu vehicle. Tots els nostres packs compten amb una revisió del vehicle, tant dièsel com a benzina, on realitzarem un manteniment que inclou en tots els casos canvi d'oli, anivellat de líquid refrigerant i anivellat de líquid eixugaparabrises.

A més, tots els packs de manteniment realitzats als tallers Rodi inclouen un complet Test de Seguretat que t'ajudarà a identificar possibles problemes i anomalies que pogués presentar el teu vehicle.

No importa l'antiguitat del teu cotxe ni el seu quilometratge, a Rodi Motor Services disposem de personal tècnic que compta amb coneixements i formació especialitzada per oferir el millor servei al client en el manteniment del cotxe.

Els Packs de Manteniment  de Rodi estan especialment dissenyats per adaptar-se a les necessitats de tota mena de conductors. Tria un dels packs Revisió Basic, Revisió Plus, Revisió Premium  i Revisió Confort; i fes una posada a punt del teu vehicle al millor preu.

Marc Márquez

Marc Màrquez et recomana

"A Rodi poden ajudar-te amb el manteniment del teu cotxe gràcies al seu assistent de revisions digital. Només amb la matrícula i els quilòmetres et diran l'oli que millor s'adequa al teu model de cotxe i l'oferta disponible per a cada pack de manteniment."