Inici>Pneumàtics>Hankook>Cotxe

Pneumàtics Hankook

Hankook
Pneumàtics Hankook
Hankook és un dels principals fabricants de pneumàtics per a turismes, SUVs, 4x4 i vehicles de competició. Com a proveïdor d'equip original per a les grans marques de vehicles, la marca coreana és reconeguda per la seva qualitat i tecnologia d’última generació. A Rodi som especialistes en la instal·lació i muntatge de pneumàtics Hankook gràcies al nostre equip de professionals experts. Compra els teus pneumàtics Hankook en línia a Rodi i experimenta el màxim rendiment i durabilitat a la carretera.

Troba els teus pneumàtics Hankook

Neumático genérico 205 / 55 R 1691V
Opcions
Dubtes amb la mesura?
Neumatico selector

Pneumàtics Hankook més venuts

Gama de Pneumàtics Hankook

Furgoneta 4 estacions

Furgoneta Hivern

La nostra selecció de pneumàtics Hankook té una àmplia varietat de models dissenyats per oferir un rendiment excepcional en totes les estacions de l'any. Des d’altes prestacions fins a comoditat i control, a Rodi trobaràs el pneumàtic perfecte per al teu vehicle.

Gaudeix d'un rendiment òptim a l'estiu amb el pneumàtic Hankook Ventus S1 EVO 3 K127. Dissenyat per a vehicles tipus turisme, ofereix una conducció excepcional a altes velocitats i un rendiment perfecte sobre asfalt mullat. Amb el seu disseny avançat i compost Aqua Pine, garanteix una adherència excepcional i una durabilitat extensa.

Per als conductors urbans, el Hankook Kinergy Eco 2 K435 ofereix una tracció fabulosa en carreteres seques i mullades. Aquest pneumàtic d'estiu per a cotxes tipus turisme compactes destaca pel seu quilometratge millorat, confort acústic i reduïda empremta ecològica. Gaudeix d'una resposta millorada i una major precisió en cada corba.

Control i comoditat es reuneixen en el Hankook Ventus Prime 4 K135, ideal per a turismes que busquen prestacions elevades a un bon preu. Amb la seva qualitat de construcció garantida per Hankook, ofereix durabilitat extra i una conducció còmoda i silenciosa. Gaudeix d'una conducció segura en mullat amb el seu disseny de paret de ranures optimitzat.

Per a SUVs, el Hankook Kinergy 4S2 X H750A és la elecció perfecta durant tot l'any. Amb la seva tecnologia GripKontrol 3D i alta densitat en el compost, ofereix un rendiment excepcional en condicions d'estiu, hivern i tot tipus de clima.

A Rodi Motor Services disposem d'un gran estoc de pneumàtics Hankook perquè puguis trobar els que més s'ajusten a les teves necessitats de conducció. Gràcies als nostres especialistes en taller també podràs obtenir un muntatge de màxima qualitat i precisió. Escull a Hankook i a Rodi per la qualitat i el confort!