Inici>Moto>Revisió per la teva Moto

Revisió per la teva Moto

Las Nostres revisions inclouen

Canvi d'oli de Marca Motul
Canvi filtre d'oli
Revisió de 22 punts de seguretat

Dades de la teva moto

Utilitzarem les dades per generar un pressupost

A Rodi Motor Services des de l'inici hem mantingut sempre un vincle molt especial amb el món de les dues rodes. La nostra àmplia xarxa de tallers disposa de servei especialitzat per al manteniment de motos on podràs realitzar la revisió al millor preu.

El nostre servei de manteniment t'ofereix una solució tant per temes de mecànica com per la posada a punt de la teva moto. No importa si tens una moto 125cc o de Gran Cilindrada, a Rodi disposem del pla de manteniment adequat per a la teva moto. També disposem de servei per a motos de 2 Temps i 4 Temps.

El Realitzar un manteniment adequat és essencial pel funcionament de la teva moto i anticipar-se a possibles avaries. A la Revisió per a Moto dels tallers Rodi ens encarregarem de:

  • Canvi d'Oli. Ens ocupem de substituir el vell lubricant del motor per lubricant nou prenent de referència les especificacions del fabricant. Disposem de solucions d'oli tant mineral com sintètic.

  • Filtre d'Oli. Substituïm també el filtre quan realitzes el canvi d'oli procurant així la millor protecció pel motor de la teva moto.

  • Test de Seguretat. La nostra revisió inclou un complet Test de Seguretat que t'ajudarà a identificar possibles problemes i anomalies que pogués presentar la teva motocicleta.

  • Tensat i greixatge de Cadena. Quan portes la teva moto a Rodi ens assegurem de lliurar la teva moto preparada per a la propera ruta. Farem amb la teva revisió un tensat i un greixatge de la cadena de transmissió.

Quins punts es revisen durant el test de seguretat per a motos?

El nostre Test de Seguretat inclou la comprovació de punts de control de la teva moto tan importants com l'estat dels pneumàtics, el desgast de les pastilles i discos de fre o la suspensió. A més, també ens assegurarem de comprovar el funcionament i l'estat dels consumibles del motor: filtre d'aire, filtre de combustible, líquid refrigerant...

A Rodi t'oferim un servei professional preparat per a tot tipus i estil de motos: Scooter, Motos 125cc, Naked, Touring, Esportives, Custom, Trail, Enduro, Motocross...

El nostre equip de tècnics especialistes disposen de coneixements avançats en mecànica de motos dels principals fabricants del mercat: Bmw, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, KTM, Triumph, Ducati, Aprilia, Piaggio, Kymco, Sym, Vespa...

Las Nostres revisions inclouen

Canvi d'oli de Marca Motul
Canvi filtre d'oli
Revisió de 22 punts de seguretat
Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"La teva moto pateix desgast pel pas del temps i del seu ús. Controla el seu estat realitzant revisions en els períodes estipulats i gaudiràs sempre d'una conducció segura sobre l'asfalt."