Inici>Cotxe>Pack de manteniment revisió premium

Pack de manteniment revisió premium

Imagen ficha

El Pack de Manteniment Revisió Premium de Rodi Motor Services és un pla que inclou tots els punts a tractar de més importància pel manteniment i cura òptima del motor del teu cotxe. Aquest pla és ideal per a aquells propietaris d'un automòbil que es plantegen realitzar un manteniment complet que garanteixi la millor posada a punt pel motor del seu cotxe.

Si el que vols és assegurar-te que el motor del teu cotxe rep el manteniment més complet i adequat que garanteixi la seva màxima durada, la Revisió Premium és la revisió que estàs cercant.

Què inclou el Pack de Manteniment Revisió Premium?

El principal objectiu de la Revisió Premium és garantir que el teu cotxe rep un manteniment òptim pel seu motor. El motor és el cor de tot automòbil i és la part de la qual depenen la resta sistemes del cotxe. Un cotxe no té sentit sense el seu motor i és important donar-li sempre la millor cura.

A Rodi sabem l'important que resulta pels nostres clients saber que el motor del seu cotxe rep un manteniment òptim. Per aquest motiu, disposem de la Revisió Premium on els nostres tècnics especialistes canviaran l'oli, el filtre d'oli i també el filtre d'aire. Aquesta revisió es vàlida per cotxes de benzina y dièsel.

Aquesta revisió també inclou anivellat del líquid refrigerant, anivellat de líquid eixugaparabrises, el reinici de l'indicador d'interval de servei del vehicle i el nostre complet Test de Seguretat.

Experto Rodi

El nostre expert et recomana

"Consulta l'Assistent per a Revisions i descobreix el millor preu per la Revisió Premium personalitzada per al teu cotxe."