Inici>Ofertes

Ofertes i Promocions

ACONSEGUEIX FINS A 60€ EN XEC TALLER COMPRANT PNEUMÀTICS PIRELLI PER AQUEST ESTIU!
Comença l'estiu de la millor forma! Estrena pneumàtics Pirelli aquest mes de juny i et donem fins a 60€ en Xec Taller per al manteniment del teu cotxe. Promoció vàlida fins a 30/06/2020. Més informació, aquí.
ACONSEGUEIX FINS A 80€ EN XEC CARBURANT AMB ELS TEUS PNEUMÀTICS CONTINENTAL!
Aquest estiu, amb la compra de pneumàtics CONTINENTAL, t'emportes fins a 80€ en Xec Carburant per a gastar fent molts quilòmetres. Gaudeix de l'estiu més que mai amb pneumàtics CONTINENTAL! Promoció vàlida fins al 15/07/2020. Més informació, aquí.
DESCOBREIX ELS NOSTRES PACKS D'OZÓ I CARGA DEL AIRE CONDICIONAT!
Dóna al teu cotxe una alenada d'aire fresc amb els nostres packs especials: desinfecció amb ozó i càrrega de l'aire condicionat. Més informació, aquí.
ACONSEGUEIX 5€ DE DESCUENTO EN XEC TALLER PER LA TEVA VELLA BATERIA!
El teu cotxe presenta problemes de bateria després d'un llarg període sense ús? Vine a Rodi Motor Services a canviar-la, deixa la teva vella bateria al taller i emportat un xec taller de 5€ de REGAL. Aquesta promoció estarà disponible fins al 17/06/2020. Més informació aquí.
FES UNA RECÀRREGA D'AIRE CONDICIONAT AL TEU COTXE PER NOMÉS 59,95 €
Aquest estiu aconsegueix una DESCOMPTE en la recàrrega d'Aire Condicionat del teu cotxe descarregant aquest CUPÓ. No et quedis sense! Promoció vàlida fins al 31/08/2020. Més informació, aquí
BATERIES DE COTXE AL MILLOR PREU
A RODI tenim les bateries de les millors marques des de 50,97€. Més informació, aquí.
50% DE DESCOMPTE A LA REVISIÓ PRE-ITV PREPARANT EL TEU COTXE A RODI
El teu cotxe ha de passar la ITV? Aconsegueix a Rodi un DESCOMPTE DEL 50% a la revisió pre-ITV. Promoció vàlida fins al 30/06/2020. Més informació, aquí.
CANVIA EL LÍQUID DE FRENS A RODI
Canvia el líquid de frens del teu cotxe per només 44,95€. Més informació, aquí.