Inici>Ofertes>Cotxe>DESCOMPTE RECÀRREGA D'AIRE CONDICIONAT COTXE

DESCOMPTE RECÀRREGA D'AIRE CONDICIONAT COTXE

descompte recàrrega d'aire condicionat cotxe - rodi
DESCOMPTE RECÀRREGA D'AIRE CONDICIONAT COTXE

Aprofita l'oportunitat i aconsegueix un DESCOMPTE amb la compra online per recarregar l'Aire Condicionat del teu cotxe per comprar online!

Com aconsegueixo el meu descompte?

Per a aconseguir el teu descompte només has de fer la compra online on agendaras l'intervenció a qualsevol taller Rodi Motor Services.

Per què és recomanable fer una recàrrega d'Aire Condicionat?

L'Aire Condicionat acaba perdent potència si no es recarrega almenys una vegada a l'any. Has notat que el teu aire ja no refreda com abans? Això pot deure's a diversos motius: pèrdua d'eficàcia del gas, formació de taps al circuit, presència de brutícia al filtre…

Realitzant una càrrega de gas de l'Aire Condicionat t’estalviaràs perdre sensació de confort a dins del teu cotxe.

Preu d'oferta per a recàrrega de fluid refrigerant R-134-A, amb una quantitat màxima de 600 grams, incloent la quantitat necessària de reposició d'oli del compressor i del colorant, si aquest fos necessari. Inclou el control de les pressions de treball del sistema, així com de la temperatura de fred generada pel conjunt.

El preu d'aquesta oferta no inclou cap cerca de fuites al sistema, reparacions en el mateix o la substitució de qualsevol altre component. Per a vehicles equipats amb el NOU gas R-1234YF consultar preu al taller.

Consulta les condicions legals de la promoció, aquí.