Inici>Cotxe>Escombretes eixugaparabrises per a cotxe

Escombretes eixugaparabrises per a cotxe

Imagen ficha
 • QUÈ SÓN LES ESCOMBRETES EIXUGAPARABRISES?

  L’escombreta evacua l’aigua de la pluja del vidre del davant i del darrere. També ens permet millorar la visibilitat quan ens trobem davant situacions adverses com ara la pols o els insectes.


 • QUÈ PROVOCA EL DESGAST DE LES ESCOMBRETES?

  Les escombretes són un element que està exposat a diverses condicions. Per això, han de ser resistents a les temperatures de l’estiu, a les gelades de l’hivern, a la pols i la sorra, i a l’aigua de pluja. Tot això provoca que el seu deteriorament sigui més gran i que es produeixi abans que en altres elements, sobretot si vius en una zona humida. El mal estat de les escombretes pot provocar una pèrdua de visibilitat que augmenta la probabilitat de patir un accident. Es calcula que el 20% d'accidents que es produeixen avui dia a les carreteres es deuen a una mala visibilitat per part del conductor.


 • QUAN HE DE CANVIAR LES ESCOMBRETES?

  Els canvis estacionals són un bon moment per revisar l'estat de les escombretes del teu vehicle. Com hem esmentat anteriorment, estan molt exposades als canvis de temperatura de l'exterior.

  També gas de tenir present que no només les utilitzem quan plou o en èpoques de tardor i hivern, sinó que també podem necessitar-les a l'estiu, quan l'ambient és més sec. En aquestes ocasions, et recomanem utilitzar-les amb l'ajuda del líquid eixugaparabrises. Així evitaras que el vidre es ratlli i augmentarà l'eficàcia de les escombretes.


Demanar cita prèvia