Inici>Ofertes>Cotxe>PNEUMÀTICS PIRELLI HIVERN O 4 ESTACIONES AMB FINS 100€ EN REGALS

PNEUMÀTICS PIRELLI HIVERN O 4 ESTACIONES AMB FINS 100€ EN REGALS

PNEUMÀTICS PIRELLI HIVERN O 4 ESTACIONES AMB FINS 100€ EN REGALS

Sabies que, quan la temperatura és inferior als 7ºC, es recomana muntar pneumàtics d'hivern? Compra 4 pneumàtics Pirelli d'Hivern de llanda 17" o superior o 4 pneumàtics 4 estacions de llanta 16”(3PSF) o superior en Rodi i et regalem 100€ en REGALS: Xecs Carburant Solred, Compres a Amazón o Compres a El Corte Inglés.

Com participar en la promoció?

Registra la teva factura de compra a www.pirelli.es/invierno2020. En un termini 72h laborables es validarà la teva participació i rebràs un correu electrònic amb el teu regal. Gaudeix d'aquesta promoció fins al 31 de gener de 2021 o fins a fi d'existències

Per què comprar pneumàtics PIRELLI?

Els pneumàtics PIRELLI garanteixen una bona adherència i una resistència pròpia dels pneumàtics de competició. A més, emeten menys CO2, el que també disminueix el consum de combustible i protegeix el medi ambient.

Canvia ja a pneumàtics Pirelli d'hivern i aconsegueix el teu regal!

Promoció vàlida fins al 31/01/2021 o fins a fi d'existències en la compra de pneumàtics Pirelli d'hivern de llanta 17" o superior a www.rodi.es o tallers Rodi Motor Services. Vàlid per a pneumàtics de cotxe tipus turisme, 4x4 / SUV i furgonetes. Consulta les condicions legals de la promoció aquí i aquí..