Rodi Motor Services, 30 anys avançant junts.

A Rodi Motor Services celebrem aquest any el nostre 30 aniversari i ho fem com sempre hem fet, oferint un servei proper i de qualitat als nostres clients. Gràcies a això hem consolidat un gran creixement empresarial al llarg de tres dècades d’excel·lència, de profunda vocació i dedicació al manteniment de de tot tipus de vehicles: automòbils, motos, furgonetes, camions, i vehicles agrícoles i industrials..

La nostra història es remunta a 1990 , any en què es funda Rodi a partir d’un acord de col·laboració de dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys d’experiència al sector, Pneumàtics Segur i Serveis Germans Esteve.

Des de llavors a Rodi Motor Services no hem parat de créixer, mantenint-nos fidels als nostres valors: professionalitat, proximitat, vocació de servei, confiança i satisfacció del client.

Aquests valors han fet que a Rodi Motor Services, haguem aconseguit molts èxits al llarg d’aquests 30 anys. És per això que avui som més de 150 centres amb una plantilla de 1500 professionals que tenen cura dia a dia dels vehicles de més de 500.000 persones.

Tot això ha estat possible gràcies a un esperit d’evolució constant, detonant de la nostre expansió més enllà de Catalunya i Aragó a les Illes Canàries , o amb la recent internacionalització de l’empresa amb la compra dels tallers Covipneus a Portugal .

Al llarg d’aquests anys hem invertit en tecnologia de taller i en la formació dels millors professionals per estar preparats, per avançar i poder donar resposta a les noves exigències dels vehicles. També en el desplegament de plataformes digitals que permetin connectar amb els nostres client i millorar la resposta a les seves necessitats presents i futures.

A Rodi Motor Services apostem per la innovació com el camí per seguir creixent, donant servei a la mobilitat i avançant al costat de la satisfacció dels nostres clients.

Estem preparant diverses sorpreses, promocions en línia exclusives per a tu i sortejos extraordinaris a les nostres xarxes socials. A més, recordarem junts esdeveniments molt especials de la història de Rodi.

Per a poder gaudir de tot això no oblidis registrar-te a www.rodi.cat i segueix-nos a les nostres xarxes socials Facebook i Instagram.

Gràcies per la vostra confiança

Rodi Motor Services
30 anys avançant junts