5 Aspectes per a la posada a punt del teu Cotxe abans de Setmana Santa

Tothom realitza algun trajecte, més llarg o més curt quan les temperatures se suavitzen durant la Setmana Santa. També és quan més desplaçaments es registren.

Per això és tan important tenir el nostre vehicle en perfectes condicions: per a poder concentrar-nos en la conducció i arribar al nostre destí sense cap contratemps.

Si no vols que res t’amargui les vacances, tingues en compte aquests 5 aspectes a l’hora de tenir el teu cotxe a punt per a aquestes vacances:

1. Manteniment de Seguretat per a Setmana Santa

Pneumàtics, amortidors i frens. Si no tens aquests tres elements en perfectes condicions, pot passar-te el mateix que aquells que entren en el triangle de les bermudes, és a dir: que estàs perdut!

Aquests tres elements estan estretament relacionats entre si. El funcionament d’un incideix sobre l’altre, així que és de màxima importància tenir-los ben controlats. Per evitar fer parades d’emergència, realitza un bon manteniment.

2. Els Nivells del Vehicle

Líquid eixugaparabrises, líquid refrigerant, oli del motor… Els tens tots en òptimes condicions?

Tots els líquids han d’estar en el nivell indicat segons la fitxa del teu vehicle. Assegura’t també que cap presenta pèrdues. Si tens pendent una revisió, avança-la per assegurar-te una conducció sense inconvenients. Prevenir és millor que reparar!

3. La Bateria

Si la bateria del teu cotxe no es troba en bon estat, no arribaràs molt lluny aquesta Setmana Santa. Has de verificar que no existeix cap fugida d’energia, que els borns estan nets i sobretot, encara que sembli una ximpleria, que estigui ben carregada! La durada mitjana d’una bateria és d’aproximadament 4 anys, realitza inspeccions periòdiques en els nostres tallers Rodi Motor Services per a allargar la seva vida útil.

Posada a punt del cotxe per Setmana Santa en un taller de Rodi Motor Services

4. Un Bon enllumenat per aquesta Setmana Santa

Veure bé és fonamental, no és cap secret. No deixis res a l’atzar, assegura’t que totes les llums del teu vehicle funcionin correctament, incloses les llums de boira. Per què arriscar-se? Mai saps quan les necessitaràs. Mantenir totes les llums en òptimes condicions és una precaució senzilla, però essencial que pot marcar la diferència en situacions inesperades. Mantingues el camí il·luminat i el teu viatge segur per a aquestes vacances de Setmana Santa.

5. Rodi Motor Services, el teu Taller de Confiança!

Abans d’anar de vacances per Setmana Santa, sempre recomanem passar pel taller. T’animem que t’acostis al teu centre Rodi més pròxim perquè puguem donar-li una revisió al teu cotxe i assegurar-nos que tot està en òptimes condicions.

Recorda que, si no passes la revisió periòdica o no realitzes un correcte manteniment del cotxe, poden aparèixer avaries greus que podrien suposar una despesa innecessària. Evita posar-te en risc amb una revisió integral del cotxe!