Alt Nivell a la Mitja Marató de Rodi a la Ciutat de Lleida

La xarxa de tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES va estar present durant tot el cap de setmana en les diverses activitats en el transcurs de la RODI Mitja Marató ciutat de Lleida com a principal patrocinador de la cursa per segon any consecutiu.

A més a més, 75 corredors dels centres mecànics RODI MOTOR SERVICES van participar-hi, amb l’actuació destacada de Paco Morilla en la Rodi Mitja Marató, amb un temps de 1:30:46 h, i de Gerard del Rio en la Cursa BBVA 5K, amb un crono de 00:21:53 h.

El marroquí Youness Ait Haid va ser el guanyador absolut de la Rodi Mitja Marató Ciutat de Lleida i va establir un nou rècord de la prova amb un temps d’1:03:56 h. Una marca magnífica que posiciona la marató com una de les més ràpides del panorama nacional.

La lleidatana Eva Lesdema, del Club TRI-4-40, va ser la guanyadora de la Rodi Mitja Marató Ciutat de Lleida en la categoria femenina amb un temps d‘1:20:55 h. A més a més, va rebre el premi a la millor atleta local.

El guanyador de la cursa BBVA 5K va ser l’atleta olímpic i guanyador de l’edició anterior de la Rodi Mitja Marató, Eliseo Martin, amb un temps de 14 minuts i 55 segons, mentre que la guanyadora femenina va ser Elian Périz, mundialista i campiona estatal de 800 metres del Club d’Atletisme València Terra i Mar, amb un temps de 17 minuts i 37 segons.

La sortida de les curses va ser molt emotiva ja que es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de París. Miguel Lara va ambientar els moments previs a la sortida amb el seu violí electrònic.

Tant dissabte com diumenge es van organitzar activitats per a tota la família com ara un zumbathon amb els tècnics de l’Ekke, parc d’inflables, festes infantils amb animació, xocolatada popular i un circuit de motos elèctriques.

Felicitats a tots els participants i als guanyadors!