Rodi celebra a Sitges al costat d’usuaris de Camió el seu 25è Aniversari

Les jornades van tenir lloc a les pistes de l’Institut d’Investigació Aplicada de l’Automòbil (IDIADA), a la població del Vendrell (Tarragona), els dies 16 i el 17 de juliol. L’equip de l’àrea de vendes de camió de RODI MOTOR SERVICES, juntament amb el personal de Michelin, va fer una presentació de les darreres novetats de productes Michelin a cent dels seus clients provinents de tota la zona d’influència de Catalunya i de l’Aragó, durant la qual es van demostrar els beneficis i avantatges que aquests productes aporten a la rendibilitat de les empreses, així com les últimes eines en gestió de flotes i sistemes de diagnosi del vehicle que s’apliquen als tallers mecànics RODI MOTOR SERVICES.

Sota el lema «25è Aniversari RODI MOTOR SERVICES-Univers Michelin, tu ets l’estrella», es va organitzar un esdeveniment adreçat tant als clients de les flotes com als usuaris finals dels pneumàtics de camió.

Durant la celebració de l’esdeveniment, els assistents van poder descobrir les últimes novetats de Michelin per millorar la rendibilitat de les empreses de transport gràcies a la col·laboració de quatre tallers mecànics que van fer proves dinàmiques a les pistes de l’IDIADA, amb les quals van demostrar els beneficis i avantatges dels seus productes.

Entre altres, s’hi van fer les proves següents:

  • Taller de consum, amb una prova comparativa entre el MICHELIN X Line Energy i el principal competidor premium a la península Ibèrica.
  • Taller de seguretat, amb una prova comparativa de frenada en terra moll entre el MICHELIN X Multi i dos competidors premium amb pneumàtics amb 2/3 de desgast.
  • Taller de durada, amb la presentació de l’oferta del pneumàtic MICHELIN X Multi T per a semiremolc en utilització polivalent.
  • Taller multivida, en el qual es van presentar els avantatges del recautxutatge i les novetats en recautxutatge RECAMIC.

Tot això va anar acompanyat de la demostració de la plataforma de gestió de flotes de RODI MOTOR SERVICES, gràcies a la qual els clients poden fer un seguiment detallat de l’estat de tots els vehicles de la seva flota a través de la pàgina web de RODI, i la presentació de les darreres eines de diagnosi aplicades al remolc, perquè els centres RODI MOTOR SERVICES són tallers homologats dels proveïdors WABCO i HALDEX.

Amb aquest tipus d’esdeveniments, els experts en mecànica de camió RODI MOTOR SERVICES i Michelin pretenen estrènyer encara més, si cal, la relació entre fabricant, distribuïdors i usuaris amb un enfocament win-win-win, que satisfaci totes les parts.