Demostració de pneumàtics agrícoles per part de Rodi Motor Services

L’esdeveniment, realitzat en el taller de Golmés (Mollerussa), ha aconseguit congregar prop de 200 agricultors de la comarca i voltants. La jornada ha transcorregut tant en les instal·lacions del taller mecànic deRODI MOTOR SERVICES, on els assistents han rebut una xerrada sobre els pneumàtics agrícoles del grup Michelin i els beneficis en la seva utilització, com amb una prova dinàmica en el camp on tots els agricultors han pogut comprovar el benefici d’equipar els nous pneumàtics Michelin Xeobib amb tecnologia Michelin Ultraflex Technologies. Aquesta novetat, presentada per els experts en tallers de reparació de vehicles RODI MOTOR SERVICES als seus clients, ha demostrat la seva capacitat d’estalviar fins a un 15% de carburant, la qual cosa suposa una reduccio en els costos d’explotació  dels agricultors.

Finalment RODI MOTOR SERVICES també ha fet mostra de les seves instal·lacions y tallers mecànics, amb la més moderna maquinària per al muntatge, revisió d’alineació i reparació dels pneumàtics agrícoles, així com dels seus vehicles de taller, capaços de realitzar assistències i atendre als seus clients directament en les explotacions agrícoles, complint amb la seva raó de ser, “QUE EL CLIENT ENS TROBI QUAN ENS NECESSITA”.

L’esdeveniment ha finalitzat amb un menjar de germanor, en les instal·lacions, on els clients han pogut degustar una fideuà i compartir impressions amb altres clients i personal de Michelin i RODI MOTOR SERVICES.