El taller Rodi a Avià es trasllada a una millor ubicació al polígon la Valldan de Berga

Amb objectiu de prestar millor servei als nostres clients, a Rodi el passat 13 de gener vam traslladar al taller ubicat a la localitat d’Avià a unes noves instal·lacions situades al Polígon Industrial La Valldan a Berga . La nova direcció del taller serà Camí de Sant Bartomeu, 16 (08600) Berga, a no més 11km de l’antiga direcció.

Aquesta decisió de canvi respon principalment a criteris d’espai i millora de les instal·lacions. Amb aquest trasllat Rodi comptarà des d’ara amb 2 tallers a Berga que permetran ampliar l’oferta disponible de serveis, donar millor atenció a més vehicles i cobrir de millor manera les necessitats dels seus clients a la zona.

El nou taller està equipat amb l’última tecnologia i maquinària per proporcionar un servei integral adaptat a les necessitats del cotxe de segle XXI. Les noves instal·lacions disposen de 1.500 m² i un magatzem amb gran capacitat per recanvis que ajudarà a agilitzar la feina dels operaris.

El nou centre, a més, dobla a seu equip tècnic que passarà a comptar amb 10 professionals especialitzats en diferents àrees com: diagnosi, revisions, mecànica integral i canvi de pneumàtics. Aquest taller ens permetrà millorar en assessoraments i atenció a les necessitats dels conductor. Com a novetats, comptarà amb nous serveis de tramitació d’ITV i guarda pneumàtics.

Aquest nou centre disposa d’elements que ofereixen una millor experiència de compra. El nou taller de Rodi a Berga, comptarà amb zona de recepció exclusiva per a clients, amb servei de wifi gratuït, cafè i zona infantil. També s’ofereix possibilitat de reservar cita prèvia i compra de serveis a través de el portal www.rodi.cat.

Aquest trasllat suposa un pas més donat per Rodi en la seva política de modernització d’instal·lacions que s’aplica als seus 150 tallers repartits per Catalunya, Aragó, Canàries i Portugal.

Vols veure més detalls sobre el nou taller de Rodi a Berga? Descobreix-ho en la seva fitxa de taller.