El Manteniment del teu Cotxe per aquesta Setmana Santa

La Setmana Santa 茅s el primer per铆ode de l’any en qu猫 moltes persones gaudeixen de vacances i de moments inoblidables en fam铆lia. En ocasions durant aquesta 猫poca es realitzen llargs recorreguts en cotxe cap a poblacions de l’interior o zones costaneres. Abans de comen莽ar un trajecte d’aquesta tamany t’aconsellem fer una posada a punt amb una revisi贸 del cotxe  per afrontar aquesta nova aventura .

Per aix貌, hi ha una s猫rie de comprovacions a tenir en compte que t’aconsellem realitzar al teu vehicle abans d’un despla莽ament llarg. A Rodi Motor Services fem moltes d’aquestes comprovacions durant el Test de Seguretat que practiquem als vehicles al taller.

Necessites realitzar la revisi贸 del teu cotxe abans de marxar aquesta Setmana Santa? Fes la teva Compra Online al millor preu i vine a Rodi a realitzar la posada a punt m茅s completa.

Punts a comprovar en el teu Cotxe durant la Revisi贸 pr猫via al viatge de Setmana Santa.

 • Verificaci贸 del nivell de l铆quids com Oli, Frens i Refrigerant .
 • Comprovaci贸 de C脿rrega de Gas en el sistema d’aire condicionat.
 • Revisi贸 de Filtres d’Oli, Aire i Combustible .
 • Comprovaci贸 de l’estat i Pressi贸 dels pneum脿tics . No oblidis que s贸n l’煤nic punt de contacte entre el cotxe i l’asfalt.
 • Comprovaci贸 de l’estat del Sistema de Frens del cotxe.
 • Comprovaci贸 del correcte funcionament de llums i intermitents .
 • Verificaci贸 de l’estat i rendiment dels amortidors .
 • Estat de les escombretes i nivell de c脿rrega del l铆quid eixugaparabrises .
 • I… sobretot, assegura’t l’estat de la bateria . 脡s important que no falli durant el viatge i hagis acudir a un taller de manera improvisada.  

En cas de viatge llarg en cotxe per Setmana Santa, tampoc descuidis:

 • Portar al teu vehicle els Sistemes de Seguretat requerits. Aquests s贸n els Triangles d’Avaria, l’Armilla Reflectant, les llums i la roda de recanvi.
 • Portar la documentaci贸 completa tant del cotxe com la teva pr貌pia. Aix貌 茅s la Fitxa T猫cnica, el Perm铆s de Circulaci贸, el Justificant Bancari de l’Asseguran莽a obligat貌ria en vigor, el teu Carnet de Conduir i el DNI en vig猫ncia.
 • Distribuir la c脿rrega de manera correcta dins del cotxe. T’aconsellem evitar perills innecessaris per als passatgers o la manca de visibilitat per culpa de la c脿rrega. La mala distribuci贸 de la c脿rrega pot arribar a ser un motiu d’incident molt greu a la carretera.
 • Si viatges amb animals de companyia, tingues present ubicar-los de forma correcta dins del vehicle i assegura’t que vagin protegits. Dur a el gos solt dins de l’habitacle est脿 totalment prohibit i suposa un perill greu per la conducci贸.
 • I per descomptat, si viatges amb nens, has de posar tota l’atenci贸 als sistemes de retenci贸 obligatoris amb l’objectiu de garantir al m脿xim la seva seguretat.

Consells de Rodi Motor Services per aquesta Setmana Santa

A Rodi Motor Services disposes de 4 complets plans de revisi贸 i manteniment. Gr脿cies a ells, aconseguir脿s realitzar la millor posada a punt per al teu vehicle al millor preu. 脡s important que els tinguis en compte, sobretot, si tens intenci贸 de realitzar llargs viatges amb cotxe.

Tamb茅 et recomanem que et prenguis el teu temps per descansar cada 2 hores com a m铆nim durant el viatge. 脡s molt important que tant tu com a conductor, com els ocupants, pugueu viatjar tranquils i de forma confortable sense que el cansament pugui reduir la teva capacitat de concentraci贸 al volant. Recorda que no has de tenir pressa per arribar a la destinaci贸 abans o despr茅s, i que l’important 茅s gaudir del viatge i les vacances.

Necessites fer una posada a punt al teu cotxe aquesta Setmana Santa? A Rodi Motor Services ens ocupem de realitzar el manteniment m茅s complet a el millor preu. Descobreix els nostres Packs de Revisions i Manteniment .