El Manteniment del teu Cotxe per aquesta Setmana Santa

La Setmana Santa és el primer període de l’any en què moltes persones gaudeixen de vacances i de moments inoblidables en família. De vegades durant aquesta època es realitzen llargs recorreguts en cotxe cap a poblacions de l’interior o zones costaneres. Abans de començar un trajecte t’aconsellem fer una posada a punt amb una revisió del cotxe  per afrontar aquesta nova aventura.

Per això, hi ha una sèrie de comprovacions a tenir en compte que t’aconsellem realitzar al teu vehicle abans d’un desplaçament llarg. A Rodi Motor Services fem moltes d’aquestes comprovacions durant el Test de Seguretat que practiquem als vehicles al taller.

Necessites portar a terme la revisió del teu cotxe abans de marxar aquesta Setmana Santa? Fes la teva Compra Online al millor preu i vine a Rodi a realitzar la posada a punt més completa.

Punts a comprovar en el teu Cotxe durant la Revisió prèvia al viatge de Setmana Santa.

  • Verificació del nivell de líquids com Oli, Frens i Refrigerant.
  • Comprovació de Càrrega de Gas en el sistema d’aire condicionat.
  • Revisió de Filtres d’Oli, Aire i Combustible.
  • Comprovació de l’estat i Pressió dels pneumàtics. No oblidis que són l’únic punt de contacte entre el cotxe i l’asfalt.
  • Comprovació de l’estat del Sistema de Frens del cotxe.
  • Comprovació del correcte funcionament de llums i intermitents.
  • Verificació de l’estat i rendiment dels amortidors.
  • Estat de les escombretes i nivell de càrrega del líquid eixugaparabrises.
  • I… sobretot, assegura’t l’estat de la bateria. És important que no falli durant el viatge i hagis d’acudir a un taller de manera improvisada.  

En cas de viatge llarg en cotxe per Setmana Santa, tampoc descuidis:

  • Portar al teu vehicle els Sistemes de Seguretat requerits. Aquests són els Triangles d’Avaria, l’Armilla Reflectant, les llums i la roda de recanvi.
  • Portar la documentació completa tant del cotxe com la teva pròpia. Això és la Fitxa Tècnica, el Permís de Circulació, el Justificant Bancari de l’Assegurança obligatòria en vigor, el teu Carnet de Conduir i el DNI en vigència.
  • Distribuir la càrrega de manera correcta dins del cotxe. T’aconsellem evitar perills innecessaris per als passatgers o la manca de visibilitat per culpa de la càrrega. La mala distribució de la càrrega pot arribar a ser un motiu d’incident molt greu a la carretera.
  • Si viatges amb animals de companyia, tingues present ubicar-los de forma correcta dins del vehicle i assegura’t que vagin protegits. Dur al gos solt dins de l’habitacle està totalment prohibit i suposa un perill greu per la conducció.
  • I per descomptat, si viatges amb nens, has de posar tota l’atenció als sistemes de retenció obligatoris amb l’objectiu de garantir al màxim la seva seguretat.

Consells de Rodi Motor Services per aquesta Setmana Santa

A Rodi Motor Services disposes de 4 complets plans de revisió i manteniment. Gràcies a ells, aconseguiràs realitzar la millor posada a punt per al teu vehicle al millor preu. És important que els tinguis en compte, sobretot, si tens intenció de realitzar llargs viatges amb cotxe.

També et recomanem que et prenguis el teu temps per descansar cada 2 hores com a mínim durant el viatge. És molt important que tant tu com a conductor, com els ocupants, pugueu viatjar tranquils i de forma confortable sense que el cansament pugui reduir la teva capacitat de concentració al volant. Recorda que no has de tenir pressa per arribar a la destinació abans o després, i que l’important és gaudir del viatge i les vacances.

Necessites fer una posada a punt al teu cotxe aquesta Setmana Santa? A Rodi Motor Services ens ocupem de realitzar el manteniment més complet al millor preu. Descobreix els nostres Packs de Revisions i Manteniment.